Wat betekent taxshift voor uw onderneming?

22/10/2015
Dát is de cruciale vraag die voor veel ondernemers vooralsnog onbeantwoord blijft. In dit artikel worden de belangrijkste elementen van de taxshift samengevat, ze helpen enkele misverstanden de wereld uit & maken het mogelijk te simuleren hoeveel u de komende 5 jaar op uw werkgeversbijdrage bespaart.

Taxshift: Simuleer uw werkgeversbijdrage!

De taxshift houdt een aanzienlijke verlaging van werkgeversbijdragen in. De simulator op de homepage van Voka West-Vlaanderen helpt u berekenen hoeveel u de komende 5 jaar op uw werkgeversbijdrage bespaart in functie van het brutoloon.

Is de simulator niet goed zichtbaar op uw scherm? Druk dan op de F12-toets en verander in het pop-upscherm de ‘documentmodus’ naar 8, 9, 10 of Edge.

Taxshift: feiten vs meningen

In het recente debat rond de taxshift bestaan er heel wat meningen en opinies. Vaak gaan ze uit van verkeerde veronderstellingen. Voka weerlegt vier van de meest pertinente foute veronderstellingen.


Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.