Wat betekent taxshift voor uw onderneming?

22/10/2015
Dát is de cruciale vraag die voor veel ondernemers vooralsnog onbeantwoord blijft. In dit artikel worden de belangrijkste elementen van de taxshift samengevat, ze helpen enkele misverstanden de wereld uit & maken het mogelijk te simuleren hoeveel u de komende 5 jaar op uw werkgeversbijdrage bespaart.

Taxshift: Simuleer uw werkgeversbijdrage!

De taxshift houdt een aanzienlijke verlaging van werkgeversbijdragen in. De simulator op de homepage van Voka West-Vlaanderen helpt u berekenen hoeveel u de komende 5 jaar op uw werkgeversbijdrage bespaart in functie van het brutoloon.

Is de simulator niet goed zichtbaar op uw scherm? Druk dan op de F12-toets en verander in het pop-upscherm de ‘documentmodus’ naar 8, 9, 10 of Edge.

Taxshift: feiten vs meningen

In het recente debat rond de taxshift bestaan er heel wat meningen en opinies. Vaak gaan ze uit van verkeerde veronderstellingen. Voka weerlegt vier van de meest pertinente foute veronderstellingen.


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.