Wat betekent taxshift voor uw onderneming?

22/10/2015
Dát is de cruciale vraag die voor veel ondernemers vooralsnog onbeantwoord blijft. In dit artikel worden de belangrijkste elementen van de taxshift samengevat, ze helpen enkele misverstanden de wereld uit & maken het mogelijk te simuleren hoeveel u de komende 5 jaar op uw werkgeversbijdrage bespaart.

Taxshift: Simuleer uw werkgeversbijdrage!

De taxshift houdt een aanzienlijke verlaging van werkgeversbijdragen in. De simulator op de homepage van Voka West-Vlaanderen helpt u berekenen hoeveel u de komende 5 jaar op uw werkgeversbijdrage bespaart in functie van het brutoloon.

Is de simulator niet goed zichtbaar op uw scherm? Druk dan op de F12-toets en verander in het pop-upscherm de ‘documentmodus’ naar 8, 9, 10 of Edge.

Taxshift: feiten vs meningen

In het recente debat rond de taxshift bestaan er heel wat meningen en opinies. Vaak gaan ze uit van verkeerde veronderstellingen. Voka weerlegt vier van de meest pertinente foute veronderstellingen.


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.