Ophaling Klein Gevaarlijk Afval

27/10/2015
Ophaling Klein Gevaarlijk Afval Het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven wordt periodiek opgehaald via een actie van POM West-Vlaanderen. Met KGA worden lege verfpotten, olieresten, chemicaliŽn, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort bedoeld. Tussen maandag 30 november en vrijdag 4 december 2015 is het opnieuw zo ver! U kan uw KGA dan terug aan een voordelige prijs laten ophalen.
Wens je deel te nemen? Aarzel niet en vul het ophaalformulier in, dit kan tot uiterlijk 26 november 2015.

Alle informatie vindt u op www.pomwvl.be/kga.


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.