Nieuwe applicatie bij Ring Shopping Kortrijk Noord

3/11/2015
Nieuwe applicatie bij Ring Shopping Kortrijk Noord Vanaf december kunnen de bezoekers van Ring Shopping Kortrijk Noord genieten van gratis wifi in de mall, er zijn geen inloggegevens vereist. Zo zal elke bezoeker in de nabije toekomst op een eenvoudige manier gebruik kunnen maken van de nieuwe Ring Shopping App.

Volgens directeur Bruno Devriese hangt aan de investering in wifi een prijskaartje van dik 70.000 euro.


De klanten hebben toegang tot gratis internet in de gemeenschappelijke delen van het winkelcentrum. Verbinding maken met wifi is heel eenvoudig: één klik op de netwerknaam ‘Ring Shopping’ en je bent verbonden. Inloggegevens zijn niet vereist.

Dit wifi-netwerk wordt ook geïnstalleerd met oog op de lancering van een Ring Shopping Applicatie. “Wij zijn het eerste shoppingcenter in België dat uitpakt met dit systeem,” aldus manager Bruno Devriese. “Via deze applicatie krijgen bezoekers alle info maar krijgen ze ook vanaf de eerste stap die ze zetten in het Shopping Center op een fidelity card automatisch één punt toegewezen als trouwe klant. Dat ene punt kan meteen verdubbeld worden aan de balie. Ook bij aankoop van goederen worden punten toegekend. Honderdvijftig punten zijn goed voor een waardebon van 15 euro.”Fragment uit een artikel van Karel Cambien

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.