Nieuwe applicatie bij Ring Shopping Kortrijk Noord

3/11/2015
Nieuwe applicatie bij Ring Shopping Kortrijk Noord Vanaf december kunnen de bezoekers van Ring Shopping Kortrijk Noord genieten van gratis wifi in de mall, er zijn geen inloggegevens vereist. Zo zal elke bezoeker in de nabije toekomst op een eenvoudige manier gebruik kunnen maken van de nieuwe Ring Shopping App.

Volgens directeur Bruno Devriese hangt aan de investering in wifi een prijskaartje van dik 70.000 euro.


De klanten hebben toegang tot gratis internet in de gemeenschappelijke delen van het winkelcentrum. Verbinding maken met wifi is heel eenvoudig: één klik op de netwerknaam ‘Ring Shopping’ en je bent verbonden. Inloggegevens zijn niet vereist.

Dit wifi-netwerk wordt ook geïnstalleerd met oog op de lancering van een Ring Shopping Applicatie. “Wij zijn het eerste shoppingcenter in België dat uitpakt met dit systeem,” aldus manager Bruno Devriese. “Via deze applicatie krijgen bezoekers alle info maar krijgen ze ook vanaf de eerste stap die ze zetten in het Shopping Center op een fidelity card automatisch één punt toegewezen als trouwe klant. Dat ene punt kan meteen verdubbeld worden aan de balie. Ook bij aankoop van goederen worden punten toegekend. Honderdvijftig punten zijn goed voor een waardebon van 15 euro.”Fragment uit een artikel van Karel Cambien

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.