Nieuwe applicatie bij Ring Shopping Kortrijk Noord

3/11/2015
Nieuwe applicatie bij Ring Shopping Kortrijk Noord Vanaf december kunnen de bezoekers van Ring Shopping Kortrijk Noord genieten van gratis wifi in de mall, er zijn geen inloggegevens vereist. Zo zal elke bezoeker in de nabije toekomst op een eenvoudige manier gebruik kunnen maken van de nieuwe Ring Shopping App.

Volgens directeur Bruno Devriese hangt aan de investering in wifi een prijskaartje van dik 70.000 euro.


De klanten hebben toegang tot gratis internet in de gemeenschappelijke delen van het winkelcentrum. Verbinding maken met wifi is heel eenvoudig: één klik op de netwerknaam ‘Ring Shopping’ en je bent verbonden. Inloggegevens zijn niet vereist.

Dit wifi-netwerk wordt ook geïnstalleerd met oog op de lancering van een Ring Shopping Applicatie. “Wij zijn het eerste shoppingcenter in België dat uitpakt met dit systeem,” aldus manager Bruno Devriese. “Via deze applicatie krijgen bezoekers alle info maar krijgen ze ook vanaf de eerste stap die ze zetten in het Shopping Center op een fidelity card automatisch één punt toegewezen als trouwe klant. Dat ene punt kan meteen verdubbeld worden aan de balie. Ook bij aankoop van goederen worden punten toegekend. Honderdvijftig punten zijn goed voor een waardebon van 15 euro.”Fragment uit een artikel van Karel Cambien

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.