Verkiezing Kuurns bedrijf van het jaar 2015

4/11/2015
Verkiezing Kuurns bedrijf van het jaar 2015 Wie wordt de opvolger van Tiger Experience (2011), BCV Works (2012), RIS (2013) en Garage Devos-Capoen (2014) als Kuurns bedrijf van het jaar 2015? Verdient uw onderneming deze Award of wilt u graag een andere onderneming nomineren? Het kan nog tot en met maandag 30 november!De Award 'Kuurns bedrijf van het jaar' is een organisatie van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord in samenwerking met Handelscommissie Kuurne.
De Award wordt uitgereikt aan het genomineerde bedrijf dat het meeste stemmen behaalde. 


Een nominatie dient gemotiveerd te worden met een tekst van max 350 karakters. Het nomineren kan gebeuren door het bedrijf zelf, maar kan door een klant of leverancier gebeuren die vindt dat dit bedrijf de Award 'Kuurns bedrijf van het jaar 2015' verdient. De uiteindelijke verkiezing van de winnaar uit de genomineerden gebeurt door openbare stemming via Social Media. 


Mail vòòr 1 december de naam van het bedrijf samen met uw motivatie naar annelies@kortrijk-noord.be 


De uitreiking gaat door donderdagavond 28 januari. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.