Verkiezing Kuurns bedrijf van het jaar 2015

4/11/2015
Verkiezing Kuurns bedrijf van het jaar 2015 Wie wordt de opvolger van Tiger Experience (2011), BCV Works (2012), RIS (2013) en Garage Devos-Capoen (2014) als Kuurns bedrijf van het jaar 2015? Verdient uw onderneming deze Award of wilt u graag een andere onderneming nomineren? Het kan nog tot en met maandag 30 november!De Award 'Kuurns bedrijf van het jaar' is een organisatie van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord in samenwerking met Handelscommissie Kuurne.
De Award wordt uitgereikt aan het genomineerde bedrijf dat het meeste stemmen behaalde. 


Een nominatie dient gemotiveerd te worden met een tekst van max 350 karakters. Het nomineren kan gebeuren door het bedrijf zelf, maar kan door een klant of leverancier gebeuren die vindt dat dit bedrijf de Award 'Kuurns bedrijf van het jaar 2015' verdient. De uiteindelijke verkiezing van de winnaar uit de genomineerden gebeurt door openbare stemming via Social Media. 


Mail vòòr 1 december de naam van het bedrijf samen met uw motivatie naar annelies@kortrijk-noord.be 


De uitreiking gaat door donderdagavond 28 januari. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.