Bedrijven Contactdagen 2015

6/11/2015
Bedrijven Contactdagen 2015 Op 9 en 10 december 2015 neemt vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen te Kortrijk Xpo. Eén van onze exposanten is MOBIMA, het bedrijf van de eerste parkmanager op BPKN, Bert Demeulemeester.MOBIMA is een nieuw Kuurns bedrijf, actief in mobiele marketing.

Zaakvoerder Bert Demeulemeester, de eerste BPKN-parkmanager, is de bedenker van het ‘mobiel digitaal stoepbord’.


Na de productie van een eerste prototype in China, wordt de definitieve versie nu op ons bedrijvenpark ontwikkeld én geproduceerd.


Een sterk staaltje van lokale verankering en samenwerking onder onze leden!

Meer informatie over MOBIMA en zijn innoverende producten vindt u op de website www.MOBIMA.eu 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.