Innoveren is ondernemen en ondernemen is innoveren

13/11/2015
Wie onderneemt moet elke dag een beetje innoveren en elke bedenker van een innovatief idee weet dat een ondernemende houding onontbeerlijk is om van dat idee echt iets te maken. De twee versterken elkaar. Daarom bundelen Agentschap Ondernemen en Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie de krachten voor bedrijven in Vlaanderen.

Agentschap Innoveren en Ondernemen : 

Via één loket wordt de brug gelegd naar ondernemerschap. Met u. Voor een ondernemend Vlaanderen.Reeds klant bij Agentschap Ondernemen of IWT?


De lopende subsidies of overeenkomsten worden gewoon verder gezet, onder dezelfde voorwaarden en met dezelfde procedures. U kan ook nog terecht op hetzelfde adres of bij dezelfde contactpersonen. Zodra hier iets wijzigt, wordt u daar persoonlijk via mail of brief van op de hoogte gebracht.Of u dan iets van deze éénmaking zal merken?


Uiteraard werkt Agentschap Innoveren en Ondernemen ook nieuwe diensten uit om bij te dragen aan de creatie van een gunstig ondernemersklimaat in Vlaaderen. Ook stekt men een aantal bestaande initiatieven, zoals bijvoorbeeld de kmo-portefeuille, in een nieuw, verbeterd jasje.

Sommige diensten zullen we verbeteren en versterken. We houden jullie zeker op de hoogte.

Naar de website van Agentschap Ondernemen

Naar de website van IWT

 

 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.