Innoveren is ondernemen en ondernemen is innoveren

13/11/2015
Wie onderneemt moet elke dag een beetje innoveren en elke bedenker van een innovatief idee weet dat een ondernemende houding onontbeerlijk is om van dat idee echt iets te maken. De twee versterken elkaar. Daarom bundelen Agentschap Ondernemen en Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie de krachten voor bedrijven in Vlaanderen.

Agentschap Innoveren en Ondernemen : 

Via één loket wordt de brug gelegd naar ondernemerschap. Met u. Voor een ondernemend Vlaanderen.Reeds klant bij Agentschap Ondernemen of IWT?


De lopende subsidies of overeenkomsten worden gewoon verder gezet, onder dezelfde voorwaarden en met dezelfde procedures. U kan ook nog terecht op hetzelfde adres of bij dezelfde contactpersonen. Zodra hier iets wijzigt, wordt u daar persoonlijk via mail of brief van op de hoogte gebracht.Of u dan iets van deze éénmaking zal merken?


Uiteraard werkt Agentschap Innoveren en Ondernemen ook nieuwe diensten uit om bij te dragen aan de creatie van een gunstig ondernemersklimaat in Vlaaderen. Ook stekt men een aantal bestaande initiatieven, zoals bijvoorbeeld de kmo-portefeuille, in een nieuw, verbeterd jasje.

Sommige diensten zullen we verbeteren en versterken. We houden jullie zeker op de hoogte.

Naar de website van Agentschap Ondernemen

Naar de website van IWT

 

 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.