Innoveren is ondernemen en ondernemen is innoveren

13/11/2015
Wie onderneemt moet elke dag een beetje innoveren en elke bedenker van een innovatief idee weet dat een ondernemende houding onontbeerlijk is om van dat idee echt iets te maken. De twee versterken elkaar. Daarom bundelen Agentschap Ondernemen en Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie de krachten voor bedrijven in Vlaanderen.

Agentschap Innoveren en Ondernemen : 

Via één loket wordt de brug gelegd naar ondernemerschap. Met u. Voor een ondernemend Vlaanderen.Reeds klant bij Agentschap Ondernemen of IWT?


De lopende subsidies of overeenkomsten worden gewoon verder gezet, onder dezelfde voorwaarden en met dezelfde procedures. U kan ook nog terecht op hetzelfde adres of bij dezelfde contactpersonen. Zodra hier iets wijzigt, wordt u daar persoonlijk via mail of brief van op de hoogte gebracht.Of u dan iets van deze éénmaking zal merken?


Uiteraard werkt Agentschap Innoveren en Ondernemen ook nieuwe diensten uit om bij te dragen aan de creatie van een gunstig ondernemersklimaat in Vlaaderen. Ook stekt men een aantal bestaande initiatieven, zoals bijvoorbeeld de kmo-portefeuille, in een nieuw, verbeterd jasje.

Sommige diensten zullen we verbeteren en versterken. We houden jullie zeker op de hoogte.

Naar de website van Agentschap Ondernemen

Naar de website van IWT

 

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.