BSA Webinar

13/11/2015
BSA Webinar Krijg een antwoord op al uw vragen rond softwarelicenties via een online seminarie.In deze ‘online seminars’ krijgt u antwoord op al uw vragen rond softwarelicenties.


Wie is er eindverantwoordelijke voor de software in uw organisatie? Hoe kunt u controleren of u voor alle geïnstalleerde software de juiste licenties in huis heeft? En hoe voorkomt u dat er bij een BSA-controle toch iets mis is, terwijl u dacht dat alles in orde was?

U komt het te weten tijdens deze live webinars. Heeft u zelf vragen aan de BSA? Dan kunt u ze tijdens de webinars live stellen. Schrijf u vandaag nog in via deze pagina


Donderdag 26 november : 10:30-11:00
Dinsdag 8 deecember : 11:11:30

De webinars worden op twee momenten live gehouden, maar u kunt ook alvast de opnames kosteloos reserveren (video op aanvraag).
 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.