BSA Webinar

13/11/2015
BSA Webinar Krijg een antwoord op al uw vragen rond softwarelicenties via een online seminarie.In deze ‘online seminars’ krijgt u antwoord op al uw vragen rond softwarelicenties.


Wie is er eindverantwoordelijke voor de software in uw organisatie? Hoe kunt u controleren of u voor alle geïnstalleerde software de juiste licenties in huis heeft? En hoe voorkomt u dat er bij een BSA-controle toch iets mis is, terwijl u dacht dat alles in orde was?

U komt het te weten tijdens deze live webinars. Heeft u zelf vragen aan de BSA? Dan kunt u ze tijdens de webinars live stellen. Schrijf u vandaag nog in via deze pagina


Donderdag 26 november : 10:30-11:00
Dinsdag 8 deecember : 11:11:30

De webinars worden op twee momenten live gehouden, maar u kunt ook alvast de opnames kosteloos reserveren (video op aanvraag).
 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.