Beste pils ter wereld wordt gebrouwen vlakbij Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

16/11/2015
Beste pils ter wereld wordt gebrouwen vlakbij Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Ignace De Brabandere en zijn zoon Albert mogen nu ook uitpakken met het feit dat ze de beste pils ter wereld brouwen. Deze onderscheiding viel hen te beurt op de vierde editie van de Brussels Beer Challenge.

Brouwerij De Brabandere uit Bavikhove is met internationale prijzen niet aan zijn proefstuk toe, en nu is het opnieuw meer dan raak. CEO Ignace De Brabandere en zijn zoon Bert mogen nu ook uitpakken met het feit dat ze de beste pils ter wereld brouwen. Deze onderscheiding viel hen te beurt op de vierde editie van de Brussels Beer Challenge. Dit is een driedaagse proefwedstrijd die de wereldwijde biersector promoot.  Meer dan 75 internationale bierexperts proefden meer dan 1100 bieren uit meer dan dertig landen. Bavik Super Pils kaapte de prijs voor de beste pils ter wereld weg. Het is overigens niet de eerste maal dat de west-Vlaamse brouwerij die gouden medaille krijgt. “In die zin is het niet echt een verrassing”, aldus Bert De Brabandere. “We doen al vijf generaties ons eigen ding en volgen een traditioneel recept met kwaliteit en tijd als belangrijkste parameters. Het brouwproces is cruciaal voor de kwaliteit van onze Bavik Super Pils en we beheersen dat proces als geen ander.”

 

Toeval of niet, in 2016 krijgt Bavik Pils een nieuwe retro look met focus op het kwalitatieve brouwproces. Deze nieuwe look neemt Bavik back to the roots : de herkenbare Bavik letters, de retro-rode kleur en de legendarische tagline “super pils”.  Net zoals vroeger zal de naam “Bavik Super Pils” binnenkort opnieuw pronken op de glazen, flesjes en bierviltjes. 

Een artikel geschreven door Karel Cambien

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.