Bedrijven Contactdagen 2015

23/11/2015
Bedrijven Contactdagen 2015 Op 9 en 10 december 2015 neemt vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen te Kortrijk Xpo. U vindt ons op het einde van HAL 2, standnummer 2129. Ook FUTURN is er aanwezig.

‘Futurn is een Kortrijkse projectontwikkelaar, gespecialiseerd in het herwaarderen van onderbenutte sites tot multifunctionele bedrijvenparken. Via afbraak, renovatie en nieuwbouw wordt nieuwe ruimte gecreëerd. Deze bedrijvenparken kunnen bestaan uit KMO-units, showrooms en/of logistiek, volledig aangepast aan de wensen van de klant. Futurn verwerft haar sites via louter aankoop, joint ventures of sale en rent back. Het actieterrein van Futurn omhelst heel Vlaanderen. In de regio Kortrijk start Futurn binnenkort met fase II van de herontwikkeling van de Barco site in Kuurne.’

www.futurn.comTerug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.