Tiger Experience op overnamepad

24/11/2015
Tiger Experience op overnamepad Tiger Experience, gelegen op de hoek van de Ringlaan en Brugsesteenweg in Kuurne, is een grote speler in Mobistar. Zij bedienen nu reeds 45% van alle professionele Mobistarklanten in Oost- en West-Vlaanderen, en hebben bovendien in de nabije toekomst grootse plannen.We kennen Tiger Experience als een grote speler in Mobistar.

Dit is ook niet moeilijk als je weet dat ze 10 winkels, 1 BusinessCenter en 45% van alle professionele Mobistarklanten bedienen in West- & Oost-Vlaanderen.

De markt is de laatste 2 jaar enorm veranderd, mede door de subsidiëring van gsmtoestellen, de digitalisering van de winkels en reclame alsook naar de persoonlijke beleving in de shops.


Momenteel zijn er nog 14 grote “agenten” voor Mobistar en men wil verder gaan in die globalisering door te streven naar minder agenten maar wel veel grotere agenten.

 

Tiger Experience werd benaderd om hieraan actief mee te werken en er werd een akkoord gevonden voor een overname in 2017 en uitbreiding van de shops & business-vertegenwoordigers.

 

Hiervoor gebeurde medio november een grote kapitaalsverhoging en stapte boezemvriend van Frederick Mommerency en zakenpartner Joris Ide voor 10% mee in het kapitaal.

 

Frederick Mommerency : ”Ik ben trots en blij dat Mobistar in ons gelooft. Daarnaast zie ik veel mogelijkheden door de instap van Joris Ide en ben ik ervan overtuigd dat heel wat grote poorten gaan opengaan. De ervaring alleen al is een grote meerwaarde.”

Joris Ide : “Ik ben blij dat ik één van mijn beste vrienden kan zien groeien maar ik geloof vooral in zijn ondernemerschap en de meerwaarde op termijn !”

 

Tiger Experience werd in 1996 opgericht door Frédérick Mommerency.

Het hoofkantoor is gelegen op de hoek van de Ringlaan en Brugsesteenweg in Kuurne.

 

www.tiger-experience.be 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.