Stem voor het Kuurns bedrijf van het jaar 2015!

26/11/2015
Tot 15 januari 2016 kan u nog stemmen voor het Kuurns bedrijf van het jaar 2015!

Bossuyt Grootkeukens 


Motivatie:

 

Bossuyt Grootkeukens bestaat sinds 1926 (volgend jaar 90 jaar!) en is uitgegroeid tot dé keukenspecialist voor de horeca, rust- en zorgcentra, ziekenhuizen, scholen, vormingscentra, gemeenschapsinstellingen en bedrijven. Onder de merknaam Induchef worden op maat gemaakte inductiefornuizen ontworpen die volledig in eigen huis worden vervaardigd, en dit ondertussen voor oa. Gert De Mangeleer (Hertog Jan***), Filip Claeys (De Jonkman**), Johan Segers (Het Fornuis*), Roger van Damme (Het Gebaar*), Tim Boury (Boury*), Matthieu Beudaert (Table d’Amis*) en Thomas Locus (Bistro Margaux*).

www.bossuytgrootkeukens.be


David Cutting Tools


Motivatie :

Operationele leiding blijft in familiale handen

David Cutting Tools heeft een rijke geschiedenis in het slijpen van gereedschappen. "Toen mijn vader Guido in 1957 startte, leverden we vooral aan houtbewerkende bedrijven," verduidelijkt Carl David. "Nadat hij spijtig genoeg vrij jong overleed, kwam ik in de onderneming en verlegde gaandeweg de focus naar de metaalbewerking en de papierindustrie. Vervolgens kwam mijn zoon Kevin in de zaak. In 2012 hebben we nog de Gentse slijperij Lanoye overgenomen, die intussen helemaal in ons bedrijf is geïntegreerd."

Toen OSG enkele maanden geleden Kevin contacteerde met de vraag om het bedrijf over te nemen, nam die even de tijd om alles op een rijtje te zetten. "De conclusie van die denkoefening was dat een overname ons in staat zou stellen om sneller te groeien en te investeren," vervolgt Carl. "Bovendien kunnen we hierdoor onze actieradius stevig vergroten. Waar we tot voor kort vooral de Vlaamse markt benaderden, openen zich nu ook meer mogelijkheden in Wallonië, Nederland en Noord-Frankrijk."

www.precdavid.be


Forrez Banden Kuurne

Motivatie :

Forrez Banden Kuurne is een vestiging van de groep FORREZ VLAANDEREN, gevestigd in Ieper.
Vanuit Zillebeke uitgegroeid tot een bedrijf met 14 vestigingen en meer dan 180 medewerkers. 
Dit dankzij een sterke service, eerlijke prijs , persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en een gemotiveerd team hebben we een band voor en met elke klant.

www.forrez.com


Ventilair Group


Motivatie : 

Kuurne kan best trots zijn op zijn verborgen bedrijven. Bedrijven die Europese naam en faam maken maar die best bescheiden is omdat hun systemen niet in het daglicht komen.

Zo een onderneming is Ventilair Group.

Ventilair Group bestaat al sinds 2005 en behoort tot de top 3 in België wat betreft residentiële ventilatiesystemen. Van een kleine verdeler in de beginjaren is het uitgegroeid tot een europese speler in luchtkanaalsystemen en innovatie ventilatietechnieken.  De firma telt 22 werknemers en werd recent overgekocht door de beursgenoteerde onderneming Volution holding.  De kers op de taart voor al die jaren naar de top te beuken.

Het voordeel om in een grote groep te belanden betekent meer financiële slagkracht en investering in de onderneming. Dit kan tellen voor de expansie van de onderneming :  werkgelegenheid en uitbreiding van de site. Daarom is Ventilair Group wel dé  kandidaat om deze award te mogen ontvangen aangezien het de ideale ambassadeur is voor Kuurne. 

www.ventilairgroup.be


Wynant-Broekaert


Motivatie :

Door de overname dit jaar van het voormalige Defoort wisten ze ook in Kuurne inmiddels ook voet aan de grond te krijgen, hun persoonlijk thuisbasis. Een hele prestatie, ook dankzij hun visie om steeds de best mogelijke oplossing te zoeken voor de klant, particulier of ondernemer, en deze bovendien op een menselijke en klantvriendelijke manier te benaderen. 

 

En de inspanningen die dagelijks geleverd worden lijken hun vruchten af te werpen,er is nog steeds groeipotentieel. Ze proberen telkens met vernieuwende, creatieve acties en promoties voor de klanten op de proppen te komen.
Ook vinden ze meer en meer hun weg in het Kuurnse bedrijvennetwerk en willen niet liever dan meehelpen aan een bloeiende Kuurnse bedrijveneconomie.
Voorbeelden daarvan zijn de medewerking aan de deelname en ondersteuning bij de organisatie voor Bedrijven Contactdagen, begeleiding van de mini-onderneming bij de leerlingen van Spes Nostra, sponsering van talloze Kuurnse activiteiten, ...

 

Kortom, ze voelen zich hier als een vis in het water, of moet ik zeggen de Leie, thuis.


www.wynant-electro.be


Stem HIER.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.