Nieuwe douanewetgeving vanaf 1 mei 2016

22/12/2015
Op 1 mei 2016 wordt het nieuwe douanewetboek van de Unie van toepassing. Deze wetgeving (beter bekend onder de benaming ‘Union Customs Code’ of ‘UCC’) zal het Europese douanelandschap grondig hertekenen en voor de komende 20 jaar vastleggen. KPMG schets voor u alvast de impact van de belangrijkste wijzigingen.


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.