Annelies Corne gaat voor overkoepelend bedrijvenparkmanagement

22/12/2015
Annelies Corne gaat voor overkoepelend bedrijvenparkmanagement De bedrijvenparkmanager van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord wordt vanaf 1 januari ook de bedrijvenparkmanager van Waregem-Zuid.

Bedrijvenpark Waregem-Zuid vzw wil het Bedrijvenparkmanagement een extra boost geven.

Door het aantstellen van een Bedrijvenparkmanager biedt de organisatie 1 centrale contactpersoon voor de ondernemers, maar ook voor de overheden. Een win win situatie voor alle partijen. Zo kan de communicatie tussen overheden en bedrijven vlotter verlopen en kunnen zaken die de bedrijven aanbelangen nauwgezet worden opgevolgd.

De parkmanager verdedigt de belangen van de overheden bij dossiers zoals de ontsluiting van Bedrijvenpark Waregem-Zuid en de bewegwijzering.

Het is eveneens de bedoeling om in de toekomst de cohesie tussen de bedrijven te vergroten. Zo zullen er regelmatig activiteiten worden georganiseerd die ervoor zorgen dat zowel werkgevers als werknemers van het bedrijvenpark elkaar en de bedrijven van de site beter leren kennen. Verder zullen geregeld infosessies doorgaan. Een eerste infosessie over brandveiligheid bij bedrijven staat reeds ingepland op donderdagmiddag 17 maart.

De nieuwe bedrijvenparkmanager voor Waregem-Zuid is Annelies Corne. Zij is afkomstig uit een ondernemersfamilie, heeft ervaring in het organiseren van events door haar werkverleden bij Kortrijk Xpo en sedert anderhalf jaar is zij eveneens Parkmanager op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Annelies Corne : ‘Bedrijvenparkmanager zijn voor verschillende bedrijvenparken heeft heel wat voordelen. De problemen op de verschillende bedrijvenparken in Zuid-West-Vlaanderen komen sterk met elkaar overeen. Vele zaken kunnen gemeenschappelijk worden aangepakt.’ ‘Op bedrijvenpark Waregem-Zuid is mijn eerste taak het bezoeken van alle bedrijfsleiders en hen de voordelen van het bedrijvenparkmanagement uitleggen. Van de 88 bedrijven op Waregem-Zuid zijn er momenteel 44 lid van de vzw.’ (http://www.waregemzuid.be/leden) De nieuwe bedrijvenparkmanager zal officieel worden voorgesteld op de Nieuwjaarsreceptie van Bedrijvenpark Waregem-Zuid die doorgaat bij het bedrijf Mc Three op woensdag 3 februari 2016.

De voorlopige agenda voor het jaar 2016 vindt u nu reeds terug op de website www.waregemzuid.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.