Annelies Corne gaat voor overkoepelend bedrijvenparkmanagement

22/12/2015
Annelies Corne gaat voor overkoepelend bedrijvenparkmanagement De bedrijvenparkmanager van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord wordt vanaf 1 januari ook de bedrijvenparkmanager van Waregem-Zuid.

Bedrijvenpark Waregem-Zuid vzw wil het Bedrijvenparkmanagement een extra boost geven.

Door het aantstellen van een Bedrijvenparkmanager biedt de organisatie 1 centrale contactpersoon voor de ondernemers, maar ook voor de overheden. Een win win situatie voor alle partijen. Zo kan de communicatie tussen overheden en bedrijven vlotter verlopen en kunnen zaken die de bedrijven aanbelangen nauwgezet worden opgevolgd.

De parkmanager verdedigt de belangen van de overheden bij dossiers zoals de ontsluiting van Bedrijvenpark Waregem-Zuid en de bewegwijzering.

Het is eveneens de bedoeling om in de toekomst de cohesie tussen de bedrijven te vergroten. Zo zullen er regelmatig activiteiten worden georganiseerd die ervoor zorgen dat zowel werkgevers als werknemers van het bedrijvenpark elkaar en de bedrijven van de site beter leren kennen. Verder zullen geregeld infosessies doorgaan. Een eerste infosessie over brandveiligheid bij bedrijven staat reeds ingepland op donderdagmiddag 17 maart.

De nieuwe bedrijvenparkmanager voor Waregem-Zuid is Annelies Corne. Zij is afkomstig uit een ondernemersfamilie, heeft ervaring in het organiseren van events door haar werkverleden bij Kortrijk Xpo en sedert anderhalf jaar is zij eveneens Parkmanager op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Annelies Corne : ‘Bedrijvenparkmanager zijn voor verschillende bedrijvenparken heeft heel wat voordelen. De problemen op de verschillende bedrijvenparken in Zuid-West-Vlaanderen komen sterk met elkaar overeen. Vele zaken kunnen gemeenschappelijk worden aangepakt.’ ‘Op bedrijvenpark Waregem-Zuid is mijn eerste taak het bezoeken van alle bedrijfsleiders en hen de voordelen van het bedrijvenparkmanagement uitleggen. Van de 88 bedrijven op Waregem-Zuid zijn er momenteel 44 lid van de vzw.’ (http://www.waregemzuid.be/leden) De nieuwe bedrijvenparkmanager zal officieel worden voorgesteld op de Nieuwjaarsreceptie van Bedrijvenpark Waregem-Zuid die doorgaat bij het bedrijf Mc Three op woensdag 3 februari 2016.

De voorlopige agenda voor het jaar 2016 vindt u nu reeds terug op de website www.waregemzuid.be

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.