Annelies Corne gaat voor overkoepelend bedrijvenparkmanagement

22/12/2015
Annelies Corne gaat voor overkoepelend bedrijvenparkmanagement De bedrijvenparkmanager van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord wordt vanaf 1 januari ook de bedrijvenparkmanager van Waregem-Zuid.

Bedrijvenpark Waregem-Zuid vzw wil het Bedrijvenparkmanagement een extra boost geven.

Door het aantstellen van een Bedrijvenparkmanager biedt de organisatie 1 centrale contactpersoon voor de ondernemers, maar ook voor de overheden. Een win win situatie voor alle partijen. Zo kan de communicatie tussen overheden en bedrijven vlotter verlopen en kunnen zaken die de bedrijven aanbelangen nauwgezet worden opgevolgd.

De parkmanager verdedigt de belangen van de overheden bij dossiers zoals de ontsluiting van Bedrijvenpark Waregem-Zuid en de bewegwijzering.

Het is eveneens de bedoeling om in de toekomst de cohesie tussen de bedrijven te vergroten. Zo zullen er regelmatig activiteiten worden georganiseerd die ervoor zorgen dat zowel werkgevers als werknemers van het bedrijvenpark elkaar en de bedrijven van de site beter leren kennen. Verder zullen geregeld infosessies doorgaan. Een eerste infosessie over brandveiligheid bij bedrijven staat reeds ingepland op donderdagmiddag 17 maart.

De nieuwe bedrijvenparkmanager voor Waregem-Zuid is Annelies Corne. Zij is afkomstig uit een ondernemersfamilie, heeft ervaring in het organiseren van events door haar werkverleden bij Kortrijk Xpo en sedert anderhalf jaar is zij eveneens Parkmanager op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Annelies Corne : ‘Bedrijvenparkmanager zijn voor verschillende bedrijvenparken heeft heel wat voordelen. De problemen op de verschillende bedrijvenparken in Zuid-West-Vlaanderen komen sterk met elkaar overeen. Vele zaken kunnen gemeenschappelijk worden aangepakt.’ ‘Op bedrijvenpark Waregem-Zuid is mijn eerste taak het bezoeken van alle bedrijfsleiders en hen de voordelen van het bedrijvenparkmanagement uitleggen. Van de 88 bedrijven op Waregem-Zuid zijn er momenteel 44 lid van de vzw.’ (http://www.waregemzuid.be/leden) De nieuwe bedrijvenparkmanager zal officieel worden voorgesteld op de Nieuwjaarsreceptie van Bedrijvenpark Waregem-Zuid die doorgaat bij het bedrijf Mc Three op woensdag 3 februari 2016.

De voorlopige agenda voor het jaar 2016 vindt u nu reeds terug op de website www.waregemzuid.be

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.