Bedrijvenparken krijgen ANPR-camera's

29/12/2015
Bedrijvenparken krijgen ANPR-camera's Op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord heerst een gevoel van onveiligheid. Reeds enkele jaren is Bedrijvenpark Kortrijk-Noord vzw op zoek naar een betaalbare manier van verhoogde bewaking op en rond het bedrijvenpark. Overleg met PZ Vlas, de burgemeesters van Stad Kortrijk en Gemeente Kuurne zorgde er mede voor dat een studie voor vaste camera's op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord werd opgestart.Op het event 'Inzet van de congé - De baas trakteert!' op 2 juli 2015 werden de eerste 2 ANPR-wagens met nummerplaatherkenning van Politiezone Vlas aan u voorgesteld.

Intussen is de derde wagen met ANPR-technologie een feit. Deze moet Politiezone Vlas in staat stellen om 24 uur op 24 voertuigen te scannen in Kortrijk, Kuurne en Lendelede. 
Het gaat om 10 camera's in 3 voertuigen. Ook de 9 vaste ANPR-camera's die nu al in het centrum van Kortrijk hangen, kunnen voortaan beelden naar de 3 voertuigen sturen. De gegevens die via al deze camera's worden bekomen, worden continu geanalyseerd en gedurende 30 dagen bij gehouden.


Bedrijvenpark Kortrijk-Noord vzw lanceerde reeds verschillende malen via de nieuwsbrief een oproep om alle verdachte omstandigheden op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord te melden via lik@pzvlas.be
Op 24 december vertelde Burgemeester Francis Benoit van Gemeente Kuurne zowel in De Standaard als in Het Nieuwsblad dat de studie voor het plaatsen van ANPR-camera's op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord lopende is.  

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.