Groepsaankoop groene stroom

13/1/2016
Groepsaankoop groene stroom De groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen telde begin deze week reeds meer dan 31.500 inschrijvingen. Dit is, nog in volle inschrijvingsperiode, al bijna 4.000 meer dan het totale aantal van de vorige editie. Inschrijven kan voor gezinnen en ondernemingen tot en met 1 februari.

 

 

Nog tot en met maandag 1 februari, kunnen particulieren en ondernemingen (met een jaarverbruik tot 50.000 kWh voor elektriciteit en 100.000 kWh voor gas) zich vrijblijvend en gratis via de website www.samengaanwegroener.be, via de gratis infolijn (0800 76 101) of via een loket inschrijven voor de groepsaankoop.


Groepsaankopen zorgen voor minder dure energiefacturen. Gemiddeld is er sprake van 149 euro. Met de groepsaankoop wil de provincie West-Vlaanderen haar inwoners en ondernemingen de kans bieden om te besparen op de energierekening. Door een groot volume gezamenlijk aan te kopen via een openbare veiling kan een betere prijs worden bedongen. Ook de overstap wordt volledig geregeld. Tegelijk wordt ook het milieu niet vergeten, want het provinciebestuur kiest voor 100  procent groene stroom, en wil daarmee haar steentje bijdragen tot een betere ecologische voetafdruk. 

Artikel door Karel Cambien

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.