Groepsaankoop groene stroom

13/1/2016
Groepsaankoop groene stroom De groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen telde begin deze week reeds meer dan 31.500 inschrijvingen. Dit is, nog in volle inschrijvingsperiode, al bijna 4.000 meer dan het totale aantal van de vorige editie. Inschrijven kan voor gezinnen en ondernemingen tot en met 1 februari.

 

 

Nog tot en met maandag 1 februari, kunnen particulieren en ondernemingen (met een jaarverbruik tot 50.000 kWh voor elektriciteit en 100.000 kWh voor gas) zich vrijblijvend en gratis via de website www.samengaanwegroener.be, via de gratis infolijn (0800 76 101) of via een loket inschrijven voor de groepsaankoop.


Groepsaankopen zorgen voor minder dure energiefacturen. Gemiddeld is er sprake van 149 euro. Met de groepsaankoop wil de provincie West-Vlaanderen haar inwoners en ondernemingen de kans bieden om te besparen op de energierekening. Door een groot volume gezamenlijk aan te kopen via een openbare veiling kan een betere prijs worden bedongen. Ook de overstap wordt volledig geregeld. Tegelijk wordt ook het milieu niet vergeten, want het provinciebestuur kiest voor 100  procent groene stroom, en wil daarmee haar steentje bijdragen tot een betere ecologische voetafdruk. 

Artikel door Karel Cambien

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.