NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven

18/1/2016
NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven Op donderdag 17 maart om 12u organiseren wij een NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven. U verneemt er alles over het belang van een goed interventieplan, de wetgeving en de wijzigingen ervan op gebied van bluswateropvang, de implicaties van de huidige wetgeving, normen enz ivm brandveiligheid op de bouw en renovatie van industriŽle gebouwen.

 Zonecommandant Frank Maertens en Hoofd dienst Preventie Jan Leenknecht van HVZ Fluvia komen toelichting geven over : 

-het belang van een goed interventieplan en het up to date houden van de info over uw bedrijf bij HVZ Fluvia

-wetgeving en de wijziging ervan op gebied van bluswateropvang, interne interventieplannen, verzamelpunten, toegang voor brandweer en andere hulpdiensten bij uw bedrijf

-wijze van interne organisatie binnen een bedrijf tov een eventueel incident

-
de implicaties van de huidige wetgeving, normen enz ivm brandveiligheid op de bouw en renovatie van industriële gebouwen, en dan meer specifiek omtrent het voorzien van compartimenteringen en rook- en warmteafvoersystemen (al of niet mechanisch) in industriële gebouwen

Zaken als het belang van de bestaande sleutelkluisjes bij bedrijven, betaling bij valse oproepen en dergelijke zullen eveneens worden besproken. 

Deze NoonTalk gaat door op donderdag 17 maart om 12u (einde stipt om 13u45)

LOCATIE :
KELLER Lufttechnik Benelux, Oude Kassei 16 te 8791 Waregem


Kostprijs voor leden van BPKN en BPWZ is 15 EUR, niet leden betalen 25 EUR – een lichte lunch wordt voorzien. 

Inschrijven kan via annelies@anneliescorne.be


INSCHRIJVEN IS VERPLICHT, de inschrijving is pas geldig na overschrijving.


Met dank aan :  

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.