NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven

18/1/2016
NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven Op donderdag 17 maart om 12u organiseren wij een NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven. U verneemt er alles over het belang van een goed interventieplan, de wetgeving en de wijzigingen ervan op gebied van bluswateropvang, de implicaties van de huidige wetgeving, normen enz ivm brandveiligheid op de bouw en renovatie van industriële gebouwen.

 Zonecommandant Frank Maertens en Hoofd dienst Preventie Jan Leenknecht van HVZ Fluvia komen toelichting geven over : 

-het belang van een goed interventieplan en het up to date houden van de info over uw bedrijf bij HVZ Fluvia

-wetgeving en de wijziging ervan op gebied van bluswateropvang, interne interventieplannen, verzamelpunten, toegang voor brandweer en andere hulpdiensten bij uw bedrijf

-wijze van interne organisatie binnen een bedrijf tov een eventueel incident

-
de implicaties van de huidige wetgeving, normen enz ivm brandveiligheid op de bouw en renovatie van industriële gebouwen, en dan meer specifiek omtrent het voorzien van compartimenteringen en rook- en warmteafvoersystemen (al of niet mechanisch) in industriële gebouwen

Zaken als het belang van de bestaande sleutelkluisjes bij bedrijven, betaling bij valse oproepen en dergelijke zullen eveneens worden besproken. 

Deze NoonTalk gaat door op donderdag 17 maart om 12u (einde stipt om 13u45)

LOCATIE :
KELLER Lufttechnik Benelux, Oude Kassei 16 te 8791 Waregem


Kostprijs voor leden van BPKN en BPWZ is 15 EUR, niet leden betalen 25 EUR – een lichte lunch wordt voorzien. 

Inschrijven kan via annelies@anneliescorne.be


INSCHRIJVEN IS VERPLICHT, de inschrijving is pas geldig na overschrijving.


Met dank aan :  

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.