Bossuyt Grootkeuken wint Award Kuurns Bedrijf van het jaar 2015

5/2/2016
Bossuyt Grootkeuken wint Award Kuurns Bedrijf van het jaar 2015 Om het jaar zakelijk goed in te zetten organiseert de Gemeentelijke Handelscommissie een nieuwjaarsreceptie voor ‘Ondernemend Kuurne’. Daar wordt onder andere de Award voor Kuurns bedrijf van het jaar 2015 uitgereikt. Dit jaar won Bossuyt Grootkeuken deze Award.Dit jaar was het een spannende race. 
Met slechts 4 stemmen verschil won Bossuyt Grootkeuken de Award voor Kuurns Bedrijf van het jaar 2015. 
Op de 2de plaats kwam Wynant-Broekaert. 
De derde plaats was voor Ventilair. 


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.