Bossuyt Grootkeuken wint Award Kuurns Bedrijf van het jaar 2015

5/2/2016
Bossuyt Grootkeuken wint Award Kuurns Bedrijf van het jaar 2015 Om het jaar zakelijk goed in te zetten organiseert de Gemeentelijke Handelscommissie een nieuwjaarsreceptie voor ‘Ondernemend Kuurne’. Daar wordt onder andere de Award voor Kuurns bedrijf van het jaar 2015 uitgereikt. Dit jaar won Bossuyt Grootkeuken deze Award.Dit jaar was het een spannende race. 
Met slechts 4 stemmen verschil won Bossuyt Grootkeuken de Award voor Kuurns Bedrijf van het jaar 2015. 
Op de 2de plaats kwam Wynant-Broekaert. 
De derde plaats was voor Ventilair. 


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.