Bladerdeeg Vanmarcke dingt mee naar de Gouden Tavola

16/2/2016
Bladerdeeg Vanmarcke dingt mee naar de Gouden Tavola Op de beurs Tavola (midden maart) zal het Kuurnse bedrijf Bladerdeeg Vanmarcke opvallend in de kijker lopen met een printmotief op bladerdeegvellen. Op Tavola worden 17.000 professionals uit meer dan dertig landen verwacht uit de retail, groothandel, speciaalzaken en cateringorganisaties. Tavola, dat doorgaat in Kortrijk Xpo, noemt zichzelf graag de mooiste voedingsbeurs van het Europese vasteland. De eerste editie dateert van 1982.

 

 
Nu al is Bladerdeeg Vanmarcke een beetje winnaar want het mocht in aanloop naar de beurs nu al meedingen de Gouden Tavola. Dit is een onderscheiding die door een vakjury toegekend wordt aan bedrijven die met opvallende innovaties voor de dag komen.

Vanmarcke kreeg de “zilveren medaille”. Het bedrijf pakte uit met zijn bladerdeegvellen met creatief printmotief. Via bakpapier (transfer methode) wordt een print overgebracht op bladerdeeg. Deze techniek – bekend uit de chocolade wereld – biedt cateraars tal van mogelijkheden om bladerdeeg een unieke print mee te geven. De mogelijkheden zijn uiterst divers: logo bedrijf, thema seizoen, accent gerecht, enzovoort. Het zorgt alvast voor een uniek visueel effect na het bakken. 


Artikel door Karel Cambien

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.