Bladerdeeg Vanmarcke dingt mee naar de Gouden Tavola

16/2/2016
Bladerdeeg Vanmarcke dingt mee naar de Gouden Tavola Op de beurs Tavola (midden maart) zal het Kuurnse bedrijf Bladerdeeg Vanmarcke opvallend in de kijker lopen met een printmotief op bladerdeegvellen. Op Tavola worden 17.000 professionals uit meer dan dertig landen verwacht uit de retail, groothandel, speciaalzaken en cateringorganisaties. Tavola, dat doorgaat in Kortrijk Xpo, noemt zichzelf graag de mooiste voedingsbeurs van het Europese vasteland. De eerste editie dateert van 1982.

 

 
Nu al is Bladerdeeg Vanmarcke een beetje winnaar want het mocht in aanloop naar de beurs nu al meedingen de Gouden Tavola. Dit is een onderscheiding die door een vakjury toegekend wordt aan bedrijven die met opvallende innovaties voor de dag komen.

Vanmarcke kreeg de “zilveren medaille”. Het bedrijf pakte uit met zijn bladerdeegvellen met creatief printmotief. Via bakpapier (transfer methode) wordt een print overgebracht op bladerdeeg. Deze techniek – bekend uit de chocolade wereld – biedt cateraars tal van mogelijkheden om bladerdeeg een unieke print mee te geven. De mogelijkheden zijn uiterst divers: logo bedrijf, thema seizoen, accent gerecht, enzovoort. Het zorgt alvast voor een uniek visueel effect na het bakken. 


Artikel door Karel Cambien

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.