Inzet aspergeseizoen 2016

18/2/2016
Wijnen Vanassche, Commercieel partner van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord vzw, pakt uit met een uniek event om aspergeseizoen 2016 in te zetten. Zaakvoerder Ward Vanassche speelt reeds geruime tijd met de idee om iets te organiseren rond het concept 'aspergewijnen'. Samen met restaurant Cas-tor, feestzaal Vaernewijck, Austriawein en Aspergehoeve Bossuyt organiseert Wijnen Vanassche op donderdagavond 17 maart "ASPERGE 16".

 

Ward Vanassche : "Het streekproduct “asperge” is een zeer gekende lekkernij in onze contreien. Raar maar waar kan ik tot op heden geen enkele festiviteit terugvinden bij de start van het aspergeseizoen. Uiterst merkwaardig is dat we in Vlaanderen wel de eerste maatjesharing en mosselen uit Holland vieren, de eerste fles Beaujolais Nouveaux uit Frankrijk etc… Hoog tijd om onze Vlaamse asperges op een culinaire manier te verwelkomen!"

Michael en Jos Bouckaert van feestzaal Vaernewijck in Kuurne , Maarten Bouckaert van restaurant Cas-tor, Kris Bossuyt van Asperges Bossuyt, Frederik Degreve van Austriawein en uiteraard Ward Vanassche, van Wijnen Vanassche zelf, hebben samen beslist het heft in handen te nemen de feestelijke activiteit “start aspergeseizoen 2016” te organiseren. 


ASPERGE 16 werd geboren….


Inschrijven via info@vaernewijck.be
60 EUR per persoon - over te schrijven op BE790 682 2093 7533


 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.