Inzet aspergeseizoen 2016

18/2/2016
Wijnen Vanassche, Commercieel partner van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord vzw, pakt uit met een uniek event om aspergeseizoen 2016 in te zetten. Zaakvoerder Ward Vanassche speelt reeds geruime tijd met de idee om iets te organiseren rond het concept 'aspergewijnen'. Samen met restaurant Cas-tor, feestzaal Vaernewijck, Austriawein en Aspergehoeve Bossuyt organiseert Wijnen Vanassche op donderdagavond 17 maart "ASPERGE 16".

 

Ward Vanassche : "Het streekproduct “asperge” is een zeer gekende lekkernij in onze contreien. Raar maar waar kan ik tot op heden geen enkele festiviteit terugvinden bij de start van het aspergeseizoen. Uiterst merkwaardig is dat we in Vlaanderen wel de eerste maatjesharing en mosselen uit Holland vieren, de eerste fles Beaujolais Nouveaux uit Frankrijk etc… Hoog tijd om onze Vlaamse asperges op een culinaire manier te verwelkomen!"

Michael en Jos Bouckaert van feestzaal Vaernewijck in Kuurne , Maarten Bouckaert van restaurant Cas-tor, Kris Bossuyt van Asperges Bossuyt, Frederik Degreve van Austriawein en uiteraard Ward Vanassche, van Wijnen Vanassche zelf, hebben samen beslist het heft in handen te nemen de feestelijke activiteit “start aspergeseizoen 2016” te organiseren. 


ASPERGE 16 werd geboren….


Inschrijven via info@vaernewijck.be
60 EUR per persoon - over te schrijven op BE790 682 2093 7533


 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.