Gestolen trekker na 6 maanden terug bij eigenaar

26/2/2016
Gestolen trekker na 6 maanden terug bij eigenaar Bij Rent2 Drive werd in augustus 2015 een trekker gestolen. De trekker werd getraceerd in Irak en nadien TE KOOP opgemerkt op Facebook in datzelfde land.Met de hulp van verschillende instanties -de Belgische Ambassade in Irak, de vertegenwoordiger van Awex en de directeur Protocol in Koerdistan- werd een procedure opgestart om de trekker terug naar België te halen.

Ondanks de moeilijke politieke situatie in dat deel van de wereld, is de trekker sinds 23 februari 2016 terug in het bezit van onze commercieel partner Rent2Drive.


Rent2Drive dankt uitdrukkelijk alle betrokken partijen, waaronder ook Irmak, een dame van Turkse origine die zich onuitputtelijk heeft ingezet om deze trekker terug thuis te brengen.  

www.rent2drive.beTerug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.