Gestolen trekker na 6 maanden terug bij eigenaar

26/2/2016
Gestolen trekker na 6 maanden terug bij eigenaar Bij Rent2 Drive werd in augustus 2015 een trekker gestolen. De trekker werd getraceerd in Irak en nadien TE KOOP opgemerkt op Facebook in datzelfde land.Met de hulp van verschillende instanties -de Belgische Ambassade in Irak, de vertegenwoordiger van Awex en de directeur Protocol in Koerdistan- werd een procedure opgestart om de trekker terug naar België te halen.

Ondanks de moeilijke politieke situatie in dat deel van de wereld, is de trekker sinds 23 februari 2016 terug in het bezit van onze commercieel partner Rent2Drive.


Rent2Drive dankt uitdrukkelijk alle betrokken partijen, waaronder ook Irmak, een dame van Turkse origine die zich onuitputtelijk heeft ingezet om deze trekker terug thuis te brengen.  

www.rent2drive.beTerug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.