Ondernemerswedstrijd door Ringshopping Kortrijk Noord

1/3/2016
Ondernemerswedstrijd door Ringshopping Kortrijk Noord Deze week lanceert Ringshopping Kortrijk Noord haar eigen ondernemerswedstrijd onder de noemer “Springplank”. Binnen dit concept kunnen jonge ondernemers in de retail strijden om zes maanden gratis huurruimte te verwerven in het shoppingcentrum aan de rand van Kortrijk.Een professionele jury zal zich buigen over de projectvoorstellen maar de deelnemers kunnen ook op de mening van het publiek rekenen. Er wordt een online stemming georganiseerd die 50 procent van het eindresultaat zal bepalen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op www.rskn.be/springplank.


Deze wedstrijd krijgt ondersteuning van de startersbegeleiding van KBC en Voka/ Bryo. Gedurende de wedstrijd krijgen de deelnemers professionele coaching op financieel en organisatorisch vlak om hen klaar te stomen voor hun eventuele opening in Ring Shopping.


Met dit concept wil Ring Shopping starters de kans geven om hun concept of product te lanceren in een erkend commercieel retailcenter en hen op die manier in contact te brengen met een resem aan potentiële klanten. “We willen dat Ring Shopping nog meer een plek wordt waar ondernemers uit de creatieve en innoverende sector thuis zijn,” zeggen de initiatiefnemers. Tussen het Ring Shopping Center en K In Kortrijk woedt een hevige concurrentiestrijd. 


Artikel door Karel Cambien
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.