Ondernemerswedstrijd door Ringshopping Kortrijk Noord

1/3/2016
Ondernemerswedstrijd door Ringshopping Kortrijk Noord Deze week lanceert Ringshopping Kortrijk Noord haar eigen ondernemerswedstrijd onder de noemer “Springplank”. Binnen dit concept kunnen jonge ondernemers in de retail strijden om zes maanden gratis huurruimte te verwerven in het shoppingcentrum aan de rand van Kortrijk.Een professionele jury zal zich buigen over de projectvoorstellen maar de deelnemers kunnen ook op de mening van het publiek rekenen. Er wordt een online stemming georganiseerd die 50 procent van het eindresultaat zal bepalen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op www.rskn.be/springplank.


Deze wedstrijd krijgt ondersteuning van de startersbegeleiding van KBC en Voka/ Bryo. Gedurende de wedstrijd krijgen de deelnemers professionele coaching op financieel en organisatorisch vlak om hen klaar te stomen voor hun eventuele opening in Ring Shopping.


Met dit concept wil Ring Shopping starters de kans geven om hun concept of product te lanceren in een erkend commercieel retailcenter en hen op die manier in contact te brengen met een resem aan potentiële klanten. “We willen dat Ring Shopping nog meer een plek wordt waar ondernemers uit de creatieve en innoverende sector thuis zijn,” zeggen de initiatiefnemers. Tussen het Ring Shopping Center en K In Kortrijk woedt een hevige concurrentiestrijd. 


Artikel door Karel Cambien
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.