Ondernemerswedstrijd door Ringshopping Kortrijk Noord

1/3/2016
Ondernemerswedstrijd door Ringshopping Kortrijk Noord Deze week lanceert Ringshopping Kortrijk Noord haar eigen ondernemerswedstrijd onder de noemer “Springplank”. Binnen dit concept kunnen jonge ondernemers in de retail strijden om zes maanden gratis huurruimte te verwerven in het shoppingcentrum aan de rand van Kortrijk.Een professionele jury zal zich buigen over de projectvoorstellen maar de deelnemers kunnen ook op de mening van het publiek rekenen. Er wordt een online stemming georganiseerd die 50 procent van het eindresultaat zal bepalen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op www.rskn.be/springplank.


Deze wedstrijd krijgt ondersteuning van de startersbegeleiding van KBC en Voka/ Bryo. Gedurende de wedstrijd krijgen de deelnemers professionele coaching op financieel en organisatorisch vlak om hen klaar te stomen voor hun eventuele opening in Ring Shopping.


Met dit concept wil Ring Shopping starters de kans geven om hun concept of product te lanceren in een erkend commercieel retailcenter en hen op die manier in contact te brengen met een resem aan potentiële klanten. “We willen dat Ring Shopping nog meer een plek wordt waar ondernemers uit de creatieve en innoverende sector thuis zijn,” zeggen de initiatiefnemers. Tussen het Ring Shopping Center en K In Kortrijk woedt een hevige concurrentiestrijd. 


Artikel door Karel Cambien
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.