Innovatie op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

3/3/2016
Innovatie op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Soms kan je het amper bedenken en bestaat het toch. De Kortrijkse kmo Grafimon, gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord staat al langer bekend als grafisch bedrijf met een jarenlange reputatie op gebied van kleurbeheer en printtoepassingen. Sinds kort wordt uitgepakt met een vrij innovatief procédé: het personaliseren van vliesbehang op basis van hoogwaardige fotokwaliteit.


Het bedrijf garandeert voor interieurinrichtingen (privé woningen, kantoren, enzovoort) verbazingwekkende resultaten. “We printen op alle mogelijke materialen en verleggen daarbij telkens onze grenzen,” zegt bezieler Christophe Hoorens. ”

  

In de praktijk komt het er op neer dat de klant online zijn eigen uniek behang samenstelt. Voor de foto afdruk kiest hij gewoon zijn eigen behangpapier (www.mijnbehangpapier.be). Grafimon heeft een breed aanbod van materiaal met de beste ingrediënten, met een feilloos kleurbeheersysteem en een uitmuntende printtechniek. Een creatieve editor en een gespecialiseerde industriële behangsnijmachine doen de rest. “We zijn uniek in het snijden van naadloos gepersonaliseerd vliesbehang zodat doorlopende beelden altijd perfect aansluiten,” zegt Hoorens. “Bovendien kan elke behanger of doe-het-zelver direct aan de slag, want het fotobehang plaatst net als gewoon behangpapier. Daarbij printen we ook volgens strikte milieunormen.”

Grafimon kan rekenen op veel belangstelling uit de horeca en de gezondheidszorg. 


Artikel door Karel Cambien

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.