Innovatie op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

3/3/2016
Innovatie op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Soms kan je het amper bedenken en bestaat het toch. De Kortrijkse kmo Grafimon, gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord staat al langer bekend als grafisch bedrijf met een jarenlange reputatie op gebied van kleurbeheer en printtoepassingen. Sinds kort wordt uitgepakt met een vrij innovatief procédé: het personaliseren van vliesbehang op basis van hoogwaardige fotokwaliteit.


Het bedrijf garandeert voor interieurinrichtingen (privé woningen, kantoren, enzovoort) verbazingwekkende resultaten. “We printen op alle mogelijke materialen en verleggen daarbij telkens onze grenzen,” zegt bezieler Christophe Hoorens. ”

  

In de praktijk komt het er op neer dat de klant online zijn eigen uniek behang samenstelt. Voor de foto afdruk kiest hij gewoon zijn eigen behangpapier (www.mijnbehangpapier.be). Grafimon heeft een breed aanbod van materiaal met de beste ingrediënten, met een feilloos kleurbeheersysteem en een uitmuntende printtechniek. Een creatieve editor en een gespecialiseerde industriële behangsnijmachine doen de rest. “We zijn uniek in het snijden van naadloos gepersonaliseerd vliesbehang zodat doorlopende beelden altijd perfect aansluiten,” zegt Hoorens. “Bovendien kan elke behanger of doe-het-zelver direct aan de slag, want het fotobehang plaatst net als gewoon behangpapier. Daarbij printen we ook volgens strikte milieunormen.”

Grafimon kan rekenen op veel belangstelling uit de horeca en de gezondheidszorg. 


Artikel door Karel Cambien

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.