Innovatie op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

3/3/2016
Innovatie op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Soms kan je het amper bedenken en bestaat het toch. De Kortrijkse kmo Grafimon, gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord staat al langer bekend als grafisch bedrijf met een jarenlange reputatie op gebied van kleurbeheer en printtoepassingen. Sinds kort wordt uitgepakt met een vrij innovatief procédé: het personaliseren van vliesbehang op basis van hoogwaardige fotokwaliteit.


Het bedrijf garandeert voor interieurinrichtingen (privé woningen, kantoren, enzovoort) verbazingwekkende resultaten. “We printen op alle mogelijke materialen en verleggen daarbij telkens onze grenzen,” zegt bezieler Christophe Hoorens. ”

  

In de praktijk komt het er op neer dat de klant online zijn eigen uniek behang samenstelt. Voor de foto afdruk kiest hij gewoon zijn eigen behangpapier (www.mijnbehangpapier.be). Grafimon heeft een breed aanbod van materiaal met de beste ingrediënten, met een feilloos kleurbeheersysteem en een uitmuntende printtechniek. Een creatieve editor en een gespecialiseerde industriële behangsnijmachine doen de rest. “We zijn uniek in het snijden van naadloos gepersonaliseerd vliesbehang zodat doorlopende beelden altijd perfect aansluiten,” zegt Hoorens. “Bovendien kan elke behanger of doe-het-zelver direct aan de slag, want het fotobehang plaatst net als gewoon behangpapier. Daarbij printen we ook volgens strikte milieunormen.”

Grafimon kan rekenen op veel belangstelling uit de horeca en de gezondheidszorg. 


Artikel door Karel Cambien

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.