'Bienvenue' bij INNI group

11/3/2016
'Bienvenue' bij INNI group INNI group nodigde alle buren van op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord uit om het bedrijf te leren kennen en om samen te klinken op de toekomst op het bedrijvenpark.Op dinsdag 8 maart werden alle bedrijven en bewoners van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord uitgenodigd bij INNI group. Om 16u30 werd er geklonken op de toekomst van het bedrijf op ons bedrijvenpark.

Nadien volgde een rondleiding door de productieafdelingen van INNI print, INNI ticket en INNI publishers. 
U vindt meer info over dit bedrijf via de website www.innigroup.com 


De avond werd afgesloten met een walking dinner. 


Een 'Bienvenue' in stijl. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.