'Bienvenue' bij INNI group

11/3/2016
'Bienvenue' bij INNI group INNI group nodigde alle buren van op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord uit om het bedrijf te leren kennen en om samen te klinken op de toekomst op het bedrijvenpark.Op dinsdag 8 maart werden alle bedrijven en bewoners van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord uitgenodigd bij INNI group. Om 16u30 werd er geklonken op de toekomst van het bedrijf op ons bedrijvenpark.

Nadien volgde een rondleiding door de productieafdelingen van INNI print, INNI ticket en INNI publishers. 
U vindt meer info over dit bedrijf via de website www.innigroup.com 


De avond werd afgesloten met een walking dinner. 


Een 'Bienvenue' in stijl. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.