NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven - verslag

17/3/2016
NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven - verslag Op donderdagmiddag 17 maart ging de NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven door. We waren te gast bij het bedrijf Keller te Beveren-Leie. Jan Leenknecht, hoofd dienst preventie bij HVZ Fluvia gaf er alle uitleg over de wetgeving en de nodige zaken die u dient te voorzien om uw bedrijf brandveilig te stellen.


Deze NoonTalk ging door bij het bedrijf KELLER te Beveren-Leie. Ook de ondernemers van Bedrijvenpark Waregem Zuid waren aanwezig. 

Keller Lufttechnik Benelux is reeds jarenlang gespecialiseerd in het aanbieden van totaaloplossingen op maat voor industriële ontstoffing, industriële mengtechnieken en Rook-en Warmte afvoer en compartimentering. Vanaf de voorstudie tot en met de montage en de oplevering wordt alles voor u geregeld door gekwalificeerde medewerkers.  Een aparte service afdeling zorgt voor permanente after-sales service. www.keller.beU kan de presentatie van HVZ Fluvia HIER bekijken. 

U kan de presentatie van het bedrijf Keller HIER bekijken.
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.