NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven - verslag

17/3/2016
NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven - verslag Op donderdagmiddag 17 maart ging de NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven door. We waren te gast bij het bedrijf Keller te Beveren-Leie. Jan Leenknecht, hoofd dienst preventie bij HVZ Fluvia gaf er alle uitleg over de wetgeving en de nodige zaken die u dient te voorzien om uw bedrijf brandveilig te stellen.


Deze NoonTalk ging door bij het bedrijf KELLER te Beveren-Leie. Ook de ondernemers van Bedrijvenpark Waregem Zuid waren aanwezig. 

Keller Lufttechnik Benelux is reeds jarenlang gespecialiseerd in het aanbieden van totaaloplossingen op maat voor industriële ontstoffing, industriële mengtechnieken en Rook-en Warmte afvoer en compartimentering. Vanaf de voorstudie tot en met de montage en de oplevering wordt alles voor u geregeld door gekwalificeerde medewerkers.  Een aparte service afdeling zorgt voor permanente after-sales service. www.keller.beU kan de presentatie van HVZ Fluvia HIER bekijken. 

U kan de presentatie van het bedrijf Keller HIER bekijken.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.