NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven - verslag

17/3/2016
NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven - verslag Op donderdagmiddag 17 maart ging de NoonTalk over brandveiligheid bij bedrijven door. We waren te gast bij het bedrijf Keller te Beveren-Leie. Jan Leenknecht, hoofd dienst preventie bij HVZ Fluvia gaf er alle uitleg over de wetgeving en de nodige zaken die u dient te voorzien om uw bedrijf brandveilig te stellen.


Deze NoonTalk ging door bij het bedrijf KELLER te Beveren-Leie. Ook de ondernemers van Bedrijvenpark Waregem Zuid waren aanwezig. 

Keller Lufttechnik Benelux is reeds jarenlang gespecialiseerd in het aanbieden van totaaloplossingen op maat voor industriële ontstoffing, industriële mengtechnieken en Rook-en Warmte afvoer en compartimentering. Vanaf de voorstudie tot en met de montage en de oplevering wordt alles voor u geregeld door gekwalificeerde medewerkers.  Een aparte service afdeling zorgt voor permanente after-sales service. www.keller.beU kan de presentatie van HVZ Fluvia HIER bekijken. 

U kan de presentatie van het bedrijf Keller HIER bekijken.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.