ACCES Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

22/3/2016
Lange termijn parkeren voor vrachtwagens is op alle bedrijvenparken een probleem. vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord wenst dit probleem aan te pakken door het aanbieden van infofiches voor transporteurs in 8 talen.De infofiches voor transporteurs geven aan de recto zijde een wegbeschrijving en vermelden eveneens de belangrijke opmerking dat er maximum 1 uur vòòr de afgesproken levertijd ter plaatse mag worden gekomen. 
Op de recto zijde staat een duidelijk plan. 


Wij roepen alle bedrijven op om deze fiche zo veel mogelijk te verspreiden via hun correspondentie naar transporteurs. Dit kan ook via mail door het doorsturen van deze link : http://www.kortrijk-noord.be/nl-20904-kortrijk-noord-access-kortrijk-noord.html 


De fiches zijn terug te vinden via de pagina ACCES KORTRIJK-NOORD op de website www.kortrijk-noord.be 


Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.