Transport De Rudder wordt groter

23/3/2016
Transport De Rudder wordt groter Transportbedrijf De Rudder kocht een perceel van 24.500 vierkante meter op het uitbreidingsgedeelte van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, dit als aanvulling op hun bestaande site op de Noordlaan. De bouwwerken vorderen snel. Alles moet operationeel zijn vanaf 30 april 2016.

De plannen van transportbedrijf zijn niet de minste. 

Het nieuwe gebouw telt 22 extra laadkaaien en een heus logistiek gedeelte. Er wordt ook een brandveilig compartiment voorzien voor de op- en overslag van gevaarlijke stoffen. 
Hieraan wordt een kantorencomplex met 3 verdiepingen gekoppeld. 


Op 30 april wordt het uitbreidingsgedeelte feestelijk geopend voor maar liefst 600 genodigden. 
Vanaf die datum wordt het gebouw ook in gebruik genomen. 

www.transportderudder.be


  

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.