Transport De Rudder wordt groter

23/3/2016
Transport De Rudder wordt groter Transportbedrijf De Rudder kocht een perceel van 24.500 vierkante meter op het uitbreidingsgedeelte van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, dit als aanvulling op hun bestaande site op de Noordlaan. De bouwwerken vorderen snel. Alles moet operationeel zijn vanaf 30 april 2016.

De plannen van transportbedrijf zijn niet de minste. 

Het nieuwe gebouw telt 22 extra laadkaaien en een heus logistiek gedeelte. Er wordt ook een brandveilig compartiment voorzien voor de op- en overslag van gevaarlijke stoffen. 
Hieraan wordt een kantorencomplex met 3 verdiepingen gekoppeld. 


Op 30 april wordt het uitbreidingsgedeelte feestelijk geopend voor maar liefst 600 genodigden. 
Vanaf die datum wordt het gebouw ook in gebruik genomen. 

www.transportderudder.be


  

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.