Studiedag over digitale criminamiteit

29/3/2016
Studiedag over digitale criminamiteit Security 2.2 belicht actuele ontwikkelingen op vlak van digitale criminaliteit, en wijst de weg naar een doeltreffende aanpak van mogelijke bedreigingen. Het tast daarbij de grenzen van de Privacy af! Op donderdag 28 april 2016 is de Koninklijke Bibliotheek van België de gastlocatie voor de derde editie van deze studiedag. Secure the date, secure your place!
Digitale criminaliteit is een belangrijk probleem. 

Not in my backyard? De vele incidenten in het voorbije jaar in ons land en de ons omringende landen, toonden nog maar eens aan dat veiligheid een permanente zorg moet zijn in de samenleving, in elk bedrijf en in elke organisatie.


Van kmo tot zorgcentrum, van multinational tot overheidsinstantie, van festivalorganisatie tot sportvereniging,… allemaal hebben ze te maken met veiligheidsrisico’s en -bedreigingen.
Op donderdag 28 april 2016 is de Koninklijke Bibliotheek van België de gastlocatie voor de derde editie van deze studiedag. Secure the date, secure your place!


Schrijf in via deze link
 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.