Voka West-Vlaanderen stopt de samenwerking met algemeen directeur Stephan Adriaenssens

8/4/2016
Voka West-Vlaanderen stopt de samenwerking met algemeen directeur Stephan Adriaenssens Voka West-Vlaanderen laat weten dat zij met ingang van 8/04/2016 heeft besloten de samenwerking met Stephan Adriaenssens stop te zetten. De heer Jean-Pierre Tanghe, ook gekend als ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, zal vanaf 11/04/2016 de taken van algemeen directeur ad interim overnemen tot een opvolger gevonden is.

De wegen van Voka west-Vlaanderen en algemeen directeur Stephan Adriaenssens lopen uit elkaar. De werkgeversorganisatie liet dat vrijdag laatst via een interne mail weten aan alle bestuurders, overigens zonder er commentaar bij te geven. Adriaenssens, die in brede kringen een uitstekende indruk liet en vorige zomer door de headhunter van dienst als onbetwiste nummer één naar voor werd geschoven, was in zijn functie aan de slag sinds augustus 2015. Hij volgde toen Hans Maertens op. Stephan Adriaenssens word op ad interim basis opgevolgd door Jean-Pierre Tanghe, gewezen communicatiedirecteur bij Barco. Het selectie- en headhunter kantoor  Altior kreeg inmiddels al de opdracht op zoek te gaan naar een definitieve opvolger, wat geen gemakkelijke taak wordt.

 

De algemeen directeur van Voka moet rapporteren aan de raad van bestuur, moet een team leiden van ruim 50 medewerkers en extern alle belangen van de bedrijven-leden verdedigen, in samenwerking met het Voka-netwerk op Vlaams niveau. 


Artikel door Karel Cambien

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.