Voka West-Vlaanderen stopt de samenwerking met algemeen directeur Stephan Adriaenssens

8/4/2016
Voka West-Vlaanderen stopt de samenwerking met algemeen directeur Stephan Adriaenssens Voka West-Vlaanderen laat weten dat zij met ingang van 8/04/2016 heeft besloten de samenwerking met Stephan Adriaenssens stop te zetten. De heer Jean-Pierre Tanghe, ook gekend als ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, zal vanaf 11/04/2016 de taken van algemeen directeur ad interim overnemen tot een opvolger gevonden is.

De wegen van Voka west-Vlaanderen en algemeen directeur Stephan Adriaenssens lopen uit elkaar. De werkgeversorganisatie liet dat vrijdag laatst via een interne mail weten aan alle bestuurders, overigens zonder er commentaar bij te geven. Adriaenssens, die in brede kringen een uitstekende indruk liet en vorige zomer door de headhunter van dienst als onbetwiste nummer één naar voor werd geschoven, was in zijn functie aan de slag sinds augustus 2015. Hij volgde toen Hans Maertens op. Stephan Adriaenssens word op ad interim basis opgevolgd door Jean-Pierre Tanghe, gewezen communicatiedirecteur bij Barco. Het selectie- en headhunter kantoor  Altior kreeg inmiddels al de opdracht op zoek te gaan naar een definitieve opvolger, wat geen gemakkelijke taak wordt.

 

De algemeen directeur van Voka moet rapporteren aan de raad van bestuur, moet een team leiden van ruim 50 medewerkers en extern alle belangen van de bedrijven-leden verdedigen, in samenwerking met het Voka-netwerk op Vlaams niveau. 


Artikel door Karel Cambien

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.