Opleiding brandbestrijding op 25 april

8/4/2016
Opleiding brandbestrijding op 25 april De POM West-Vlaanderen organiseert op regelmatige basis gecertifieerde basisopleidingen brandbestrijding voor bedrijven in West-Vlaanderen. Daarbij werken zij samen met het West-Vlaams Opleidingscentrum voor Brandweer-, Reddings- en Ambulancediensten, kortweg WOBRA. Op 25 april 2016 organiseren ze opnieuw een sessie.


De opleiding start stipt (!) om 9.00 u en eindigt om 12.00 u. Sportieve kledij en stevig schoeisel zijn aangeraden!


Theoretische achtergrond (2 uur) : 

    Eigenschappen van brand
    Gevaren
    Blusmiddelen
    Preventie


Praktijk: blustechnieken in brandhuis (1 uur) : 

    CO2-blusser
    Poederblusser
    Haspel


De deelnameprijs wordt beperkt tot € 100 per deelnemer.

De namen van de deelnemers kan u nog wijzigen tot op de dag van de opleiding*. De deelnemers ontvangen na het volgen van de opleiding een certificaat. Het aantal deelnemers is beperkt tot 12. Bij grote interesse worden er bijkomende opleidingen georganiseerd.

* Annuleren van deelnemers voor de opleiding brandbestrijding dient schriftelijk te gebeuren (per brief of e-mail) en is slechts mogelijk tot een week vóór de aanvang van de opleiding.
Zo niet is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Deelnemers vervangen door collega’s is mogelijk, op voorwaarde dat deze wijziging tijdig aan ons wordt doorgegeven


Deze activiteit gaat door op:

25 apr 2016
Locatie:
P.O.V. Provinciaal Opleidingscentrum voor Veiligheidsdiensten
Diksmuidse Heirweg 6
8210 Zedelgem


Contactgegevens:

Brecht Vanhecke
brecht.vanhecke@pomwvl.be
059 36 99 31INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.