Opleiding brandbestrijding op 25 april

8/4/2016
Opleiding brandbestrijding op 25 april De POM West-Vlaanderen organiseert op regelmatige basis gecertifieerde basisopleidingen brandbestrijding voor bedrijven in West-Vlaanderen. Daarbij werken zij samen met het West-Vlaams Opleidingscentrum voor Brandweer-, Reddings- en Ambulancediensten, kortweg WOBRA. Op 25 april 2016 organiseren ze opnieuw een sessie.


De opleiding start stipt (!) om 9.00 u en eindigt om 12.00 u. Sportieve kledij en stevig schoeisel zijn aangeraden!


Theoretische achtergrond (2 uur) : 

    Eigenschappen van brand
    Gevaren
    Blusmiddelen
    Preventie


Praktijk: blustechnieken in brandhuis (1 uur) : 

    CO2-blusser
    Poederblusser
    Haspel


De deelnameprijs wordt beperkt tot € 100 per deelnemer.

De namen van de deelnemers kan u nog wijzigen tot op de dag van de opleiding*. De deelnemers ontvangen na het volgen van de opleiding een certificaat. Het aantal deelnemers is beperkt tot 12. Bij grote interesse worden er bijkomende opleidingen georganiseerd.

* Annuleren van deelnemers voor de opleiding brandbestrijding dient schriftelijk te gebeuren (per brief of e-mail) en is slechts mogelijk tot een week vóór de aanvang van de opleiding.
Zo niet is het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Deelnemers vervangen door collega’s is mogelijk, op voorwaarde dat deze wijziging tijdig aan ons wordt doorgegeven


Deze activiteit gaat door op:

25 apr 2016
Locatie:
P.O.V. Provinciaal Opleidingscentrum voor Veiligheidsdiensten
Diksmuidse Heirweg 6
8210 Zedelgem


Contactgegevens:

Brecht Vanhecke
brecht.vanhecke@pomwvl.be
059 36 99 31INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.