NoonWalk@Volcke AŽrosol op donderdag 12 mei

12/4/2016
NoonWalk@Volcke AŽrosol op donderdag 12 mei Het is zover! Aanstaande donderdag kan u weer samen met collega's NoonWalk'en! De eerste NoonWalk van 2016 gaat door bij Volcke AŽrosol.Volcke Aërosol producteert sprays, schuimen, gels, lotions, oliën en poeders. Dit voor een uitgebreid gamma aan sectoren zoals voeding, cosmetica, wellness, planten, huishouden, industrie, automotive en de feestsector. 
Naast hun vestiging in Kuurne hebben zij eveneens vestigingen in Italië, U.K. en Hong Kong. Kom een kijkje nemen achter de schermen bij Volcke Aërosol op donderdag 12 mei tussen 12u en 13u. U wordt er verwelkomd met soep en een uitgebreid buffet. 
Deze gezonde lunch wordt u aangeboden door het bedrijf Solucious als deel van de nv gezond award die vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord in het najaar 2015 heeft gewonnen. ADRES : 

Industrielaan 15 
8520 Kuurne

www.volcke-aerosol-connection.com

Nodig uw collega's uit met deze e-flyer
Heel graag tot dan! 


Met dank aan : 

   

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.