Inzet congé 2016! Alle bazen trakteren!

12/4/2016
Op donderdag 7 juli werd de congé gemeenschappelijk ingezet met alle bedrijven gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, dit onder het motto : 'De baas trakteert!'. Er waren 452 mensen aanwezig van in totaal 37 verschillende bedrijven.

Dit jaar kwamen we samen op dè gouden driehoek van Kuurne, Lendelede en Kortrijk op het grasveld bij Buurthuis 't Senter. 


AGENDA : 

17u : Apero
Vanaf 18u : 'STREETFOOD' 

Een pintje, witte wijn, toffe mensen en een streepje muziek achter de kerk van de parochie Sint Katharina... 
Meer moet dat niet zijn om de congé met zijn allen in te zetten!


FOTO'S TERUG


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.