Bedrijvenpark Kortrijk-Noord gaat vreemd - verslag

13/4/2016
Bedrijvenpark Kortrijk-Noord gaat vreemd - verslag Op dinsdagavond 12 april hebben de ondernemers van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord de ondernemers van Bedrijvenpark Waregem Zuid ontmoet. Het werd een interessante avond met een rondleiding achter de schermen van Luchthaven Kortrijk-Wevelgem.

De ondernemers van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en Bedrijvenpark Waregem Zuid ontmoetten elkaar.

En dit op een locatie die hen met elkaar bindt: Flanders International Airport te Wevelgem. 

Voor beide bedrijvenparken is de luchthaven van Wevelgem een troef voor een vlotte bereikbaarheid.   Foto's kan u bekijken via deze link. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.