Ophaling Klein Gevaarlijk Afval

26/4/2016
Ophaling Klein Gevaarlijk Afval Met KGA worden lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort bedoeld. Tussen dinsdag 17 mei en vrijdag 27 mei 2016 is het opnieuw zo ver! U kan uw KGA dan terug aan een voordelige prijs laten ophalen.


Het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven wordt periodiek opgehaald via een gezamenlijke actie van de POM West-Vlaanderen.

Met KGA worden lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort bedoeld.

Bij de inzamelactie van december 2015 werd meer dan 42 ton KGA opgehaald over de ganse provincie, wat een verdubbeling betekende ten opzichte van de actie van het voorjaar 2015. We hopen samen met iedereen dit resultaat op z’n minst te kunnen evenaren. 


Tussen dinsdag 17 mei en vrijdag 27 mei 2016 is het opnieuw zo ver! U kan uw KGA dan terug aan een voordelige prijs laten ophalen. 


De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel KMO's als industrie. 

Wens je deel te nemen?
Aarzel niet en vul het ophaalformulier in, dit kan tot uiterlijk 10 mei 2016.

Alle informatie en prijzen vindt u op www.pomwvl.be/kga. Hebt u reeds een prangende vraag, dan kunt u daar tevens de antwoorden op onze veelgestelde vragen bekijken.

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.