ELEKTRO.MAT & DOMOTIC.LOUNGE worden samen SUMI

26/4/2016
ELEKTRO.MAT & DOMOTIC.LOUNGE worden samen SUMI ELEKTRO.MAT en DOMOTIC.LOUNGE, die bij elkaar liggen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, gaan onder één koepel samenwerken, onder de naam Sumi.
De Kortrijkse domoticabedrijven ELEKTRO.MAT en DOMOTIC.LOUNGE, die bij elkaar liggen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, gaan onder één koepel samenwerken, onder de naam Sumi.

ELEKTRO.MAT is al 30 jaar groothandel van elektronisch installatiemateriaal. 

Het team van ELEKTRO.MAT bestaat uit een twintigtal gedreven mensen, met elk hun eigen vaardigheid op de juiste plaats.

Zij bieden hun klanten niet enkel 30 jaar ervaring en steeds vernieuwende kennis in de elektrische sector, maar ook een constante bijsturing van logistieke en administratieve ondersteuning.


DOMOTIC.LOUNGE bestaat sinds 2004 en is dienstenleverancier voor gebouwenautomatisering zoals engineering en programmering.

Domotica maakt alles mogelijk. Met de KNX-koppeling kan bijna elke techniek naar uw wensen werken.  

 
 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.