ELEKTRO.MAT & DOMOTIC.LOUNGE worden samen SUMI

26/4/2016
ELEKTRO.MAT & DOMOTIC.LOUNGE worden samen SUMI ELEKTRO.MAT en DOMOTIC.LOUNGE, die bij elkaar liggen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, gaan onder één koepel samenwerken, onder de naam Sumi.
















De Kortrijkse domoticabedrijven ELEKTRO.MAT en DOMOTIC.LOUNGE, die bij elkaar liggen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, gaan onder één koepel samenwerken, onder de naam Sumi.

ELEKTRO.MAT is al 30 jaar groothandel van elektronisch installatiemateriaal. 

Het team van ELEKTRO.MAT bestaat uit een twintigtal gedreven mensen, met elk hun eigen vaardigheid op de juiste plaats.

Zij bieden hun klanten niet enkel 30 jaar ervaring en steeds vernieuwende kennis in de elektrische sector, maar ook een constante bijsturing van logistieke en administratieve ondersteuning.


DOMOTIC.LOUNGE bestaat sinds 2004 en is dienstenleverancier voor gebouwenautomatisering zoals engineering en programmering.

Domotica maakt alles mogelijk. Met de KNX-koppeling kan bijna elke techniek naar uw wensen werken.  

 
 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.