Samenwerking Silicon en Tiger Experience

26/4/2016
Samenwerking Silicon en Tiger Experience De ICT-partners Silicon en Tiger Experience startten een samenwerking om hun aanbod te vergroten bij kmo’s, eenmanszaken en vrije beroepen in West- en Oost-Vlaanderen.De twee partners willen een onestopshop zijn voor alle telecom- en informaticabehoeften van hun klanten.

“Door onze expertises en service te combineren kunnen we onze klanten nog beter begeleiden in hun ICT-omgeving,” zegt Frédérick Mommerency, CEO van Tiger Experience.

Silicon doet een beroep op Tiger Experience om mobiele telefonie aan te bieden aan zijn klanten. Aan de andere kant rekent Tiger Experience op Silicon voor informaticabehoeften van zijn 1000 bedrijfsklanten.

 
 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.