Samenwerking Silicon en Tiger Experience

26/4/2016
Samenwerking Silicon en Tiger Experience De ICT-partners Silicon en Tiger Experience startten een samenwerking om hun aanbod te vergroten bij kmo’s, eenmanszaken en vrije beroepen in West- en Oost-Vlaanderen.De twee partners willen een onestopshop zijn voor alle telecom- en informaticabehoeften van hun klanten.

“Door onze expertises en service te combineren kunnen we onze klanten nog beter begeleiden in hun ICT-omgeving,” zegt Frédérick Mommerency, CEO van Tiger Experience.

Silicon doet een beroep op Tiger Experience om mobiele telefonie aan te bieden aan zijn klanten. Aan de andere kant rekent Tiger Experience op Silicon voor informaticabehoeften van zijn 1000 bedrijfsklanten.

 
 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.