Bossuyt Grootkeukens laat chefs koken voor het goede doel

26/4/2016
Bossuyt Grootkeukens laat chefs koken voor het goede doel Tijdens de eerste editie van CHEFS’ NIGHT heeft Bossuyt Grootkeukens 7.000 euro ingezameld ten voordele van North Sea Chefs en het Kinderkankerfonds.

Op 17 april organiseerde Bossuyt Grootkeukens de eerste editie van CHEFS’ NIGHT, een gastronomisch avontuur voor en door chefs in de gebouwen van Bossuyt. Tweehonderd genodigden, chefs en restauranteigenaars, konden de ganse avond genieten van een culinaire tour de force.


Speciaal voor de gelegenheid serveerden vijftien sympathiserende chefs hun signatuurgerecht. Zowel jonge beloftevolle chefs (Floris Panckoucke, Sébastien Ververken, Vilhjalmur Sigurdarson, Sean Uytterhaegen, Didier Bourdeaux) als gerenommeerde sterrenchefs (Gert De Mangeleer, Geert Van Hecke, Johan Segers, Thomas Locus, Filip Claeys, Matthieu Beudaert, Tim Boury, Angelo Rosseel, François de Potter en Roger van Damme) stelden hun diensten ter beschikking van het goede doel. 


De uitvoering en bediening werd in goede banen geleid door Huis van Wonterghem Catering.  Er werden aangepaste wijnen geserveerd in samenwerking met het wijndomein Antinori via Wijnen De Clerck. Huis-DJ Lester van discotheek Carré zorgde voor de afterparty.  Als kers op de taart werd een Mibrasa houtskooloven verloot onder de genodigden.

Over Bossuyt Grootkeukens

Bossuyt Grootkeukens is een van de meest toonaangevende fabrikanten van professionele keukens. Bossuyt is gespecialiseerd in zowel ontwerp, design, productie als in installatie van keukens voor horeca, bedrijven, rust- en verzorgingscentra, scholen en vormingscentra, gemeenschapsinstellingen en recreatie.

Het familiebedrijf installeerde de keukens voor toprestaurants (onder meer Hertog Jan, de Karmeliet, De Jonkman, Tables d’Amis, Bistro Margaux, Souvenir en La Trinité), maar eveneens voor bedrijven en collectiviteiten (onder meer Delta Light, Barco, BASF, Golfkarton Soenen, Vives, Hogeschool Gent, Slagerijschool Ter Groene Poorte, OLV Lourdes Waregem en AZ Groeninge Kortrijk).

www.bossuytgrootkeukens.be

 

Over de North Sea Chefs

NorthSeaChefs, een niet-commerciële organisatie opgericht door chefs Filip Claeys en Rudi Van Beylen, stelt alles in het werk om minder bekende, onbeminde vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers, gegeerd te maken. Met creatieve recepten en technische fiches moedigen ze andere chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde wijze om te gaan met deze respectvol gevangen vissen en bijvangst. Enerzijds omdat die vissen zoveel meer te bieden hebben dan de meeste mensen denken. Anderzijds uit eerbied voor de Belgische vis in het algemeen en in het bijzonder vissen als hondshaai, rode poon, pieterman, steenbolk, schartong, schelvis, zeekat …

www.northseachefs.be

 

Over het Kinderkankerfonds

Het Kinderkankerfonds zet zich in voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en hun gezinnen.  Sinds haar oprichting heeft de vzw Kinderkankerfonds talrijke initiatieven genomen om het lot van de zieke kinderen te verbeteren. Er wordt materiële en financiële hulp wordt geboden en steun gegeven aan het wetenschappelijk onderzoek voor kinderkanker.
www.kinderkankerfonds.be

 

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.