Maatwerkbedrijf WAAK zoekt 140 jobstudenten

9/5/2016
Maatwerkbedrijf WAAK zoekt 140 jobstudenten Wegens de schorsing door de Raad van State van het Maatwerkdecreet kan en mag WAAK (en elk ander Maatwerkbedrijf -de voormalige beschutte werkplaatsen) wettelijk sedert begin februari geen personen met een beperking meer aanwerven.


Dat is uiteraard schrijnend voor de personen met een beperking zelf. WAAK werft normaalgezien ongeveer 100 personen met een beperking aan per jaar (of 2 per week). Maar die aanwervingsstroom ligt ondertussen reeds 3 maanden droog…

 

We hopen dat naar de toekomst toe ook VDAB, vakbonden en gehandicaptenorganisaties hier de maatschappelijke druk naar minister Liesbeth Homans helpen verhogen. Heel wat personen met een beperking staan ‘werkens-klaar’ aan de deur, maar kunnen/mogen niet binnen. Schrijnend.

 

Pijnlijk voor de personen met een beperking, maar ondertussen ook dramatisch voor de gewone bedrijfsvoering van de onderneming WAAK. Aangegane contracten moeten uitgevoerd worden. Er ligt veel werk op de plank. WAAK heeft een goed gevuld orderboek voor minimum de komende 6 maanden. Vooral in de metaalafdeling, de montage/assemblage, verpakkingswerken en de groendienst zullen veel extra handen nodig zijn.

 

Dit opent echter wel deuren voor jobstudenten!  Maar liefst 120 à 140 studentenzullen we gedurende de zomermaanden (vanaf 20 juni tot en met september) kunnen inzetten, dit in periodes van 3 tot 4 weken.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de website www.waak.be.

 

 

Info :    www.waak.be,     

                studentenjobs@waak.be        

                Lien Carlier      056 36 34 34      0476/24.00.38 

 

 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.