Maatwerkbedrijf WAAK zoekt 140 jobstudenten

9/5/2016
Maatwerkbedrijf WAAK zoekt 140 jobstudenten Wegens de schorsing door de Raad van State van het Maatwerkdecreet kan en mag WAAK (en elk ander Maatwerkbedrijf -de voormalige beschutte werkplaatsen) wettelijk sedert begin februari geen personen met een beperking meer aanwerven.


Dat is uiteraard schrijnend voor de personen met een beperking zelf. WAAK werft normaalgezien ongeveer 100 personen met een beperking aan per jaar (of 2 per week). Maar die aanwervingsstroom ligt ondertussen reeds 3 maanden droog…

 

We hopen dat naar de toekomst toe ook VDAB, vakbonden en gehandicaptenorganisaties hier de maatschappelijke druk naar minister Liesbeth Homans helpen verhogen. Heel wat personen met een beperking staan ‘werkens-klaar’ aan de deur, maar kunnen/mogen niet binnen. Schrijnend.

 

Pijnlijk voor de personen met een beperking, maar ondertussen ook dramatisch voor de gewone bedrijfsvoering van de onderneming WAAK. Aangegane contracten moeten uitgevoerd worden. Er ligt veel werk op de plank. WAAK heeft een goed gevuld orderboek voor minimum de komende 6 maanden. Vooral in de metaalafdeling, de montage/assemblage, verpakkingswerken en de groendienst zullen veel extra handen nodig zijn.

 

Dit opent echter wel deuren voor jobstudenten!  Maar liefst 120 à 140 studentenzullen we gedurende de zomermaanden (vanaf 20 juni tot en met september) kunnen inzetten, dit in periodes van 3 tot 4 weken.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de website www.waak.be.

 

 

Info :    www.waak.be,     

                studentenjobs@waak.be        

                Lien Carlier      056 36 34 34      0476/24.00.38 

 

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.