Kukafee bij Bossuyt Grootkeukens

9/5/2016
Kukafee bij Bossuyt Grootkeukens De Gemeentelijke Handelscommissie organiseert op donderdagavond 26 mei opnieuw een Kukafee. Ditmaal bij Bossuyt Grootkeukens. Bent u al ingeschreven?

Op donderdagavond 26 mei
 organiseert de Gemeentelijke Handelscommissie Kuurne de voorjaarseditie van Kukafee 2016, ditmaal bij Bossuyt Grootkeukens, Noordlaan 19.

 

Vanaf 19u30 worden jullie verwacht ! 

 

 

Inschrijven kan tot  22 mei via deze link.

 

 

 

De bijdrage van €15,- per persoon kan U voldoen bij uw aankomst.

 

Alle inschrijvingen worden afgesloten op 22 mei - annuleren kan kosteloos op event@kukafee.be tot en met 22 mei, nadien wordt U een kostennota opgestuurd.

 

 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.