NoonWalk@Volcke Aėrosol - verslag

12/5/2016
NoonWalk@Volcke Aėrosol - verslag Op dinsdag 12 mei ging de eerste NoonWalk van het seizoen door bij Volcke Aėrosol. De opkomst was massaal en enthousiast. Een kort verslag met foto's.

Volcke Aërosol
 producteert sprays, schuimen, gels, lotions, oliën en poeders. Dit voor een uitgebreid gamma aan sectoren zoals voeding, cosmetica, wellness, planten, huishouden, industrie, automotive en de feestsector. 

Naast hun vestiging in Kuurne hebben zij eveneens vestigingen in Italië, U.K. en Hong Kong. 


U werd verwelkomd met soep en een uitgebreid buffet. 
Deze gezonde lunch werd aangeboden door het bedrijf Solucious als deel van de nv gezond award die vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord in het najaar 2015 heeft gewonnen. 


Met dank aan Volcke Aërosol voor de gastvrijheid! 

www.volcke-aerosol-connection.com


FOTO'S


De volgende NoonWalk gaat door op donderdag 2 juni bij Transport De Rudder. 


Eveneens met dank aan : 


   

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geļnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.