NoonWalk@Volcke Aėrosol - verslag

12/5/2016
NoonWalk@Volcke Aėrosol - verslag Op dinsdag 12 mei ging de eerste NoonWalk van het seizoen door bij Volcke Aėrosol. De opkomst was massaal en enthousiast. Een kort verslag met foto's.

Volcke Aërosol
 producteert sprays, schuimen, gels, lotions, oliën en poeders. Dit voor een uitgebreid gamma aan sectoren zoals voeding, cosmetica, wellness, planten, huishouden, industrie, automotive en de feestsector. 

Naast hun vestiging in Kuurne hebben zij eveneens vestigingen in Italië, U.K. en Hong Kong. 


U werd verwelkomd met soep en een uitgebreid buffet. 
Deze gezonde lunch werd aangeboden door het bedrijf Solucious als deel van de nv gezond award die vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord in het najaar 2015 heeft gewonnen. 


Met dank aan Volcke Aërosol voor de gastvrijheid! 

www.volcke-aerosol-connection.com


FOTO'S


De volgende NoonWalk gaat door op donderdag 2 juni bij Transport De Rudder. 


Eveneens met dank aan : 


   

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geļdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.