Bedrijvenparken Zuid West-Vlaanderen slaan de handen in elkaar tot het oprichten van een opleidingennetwerk

23/5/2016
Bedrijvenparken Zuid West-Vlaanderen slaan de handen in elkaar tot het oprichten van een opleidingennetwerk Bedrijvenparken BLeie, Grensland Menen-Wervik, Harelbeke Zuid, Kortrijk-Noord en Waregem Zuid willen samen het aanbieden van opleidingen voor bedrijven concreet verder uitwerken. De kracht van het netwerk is om opleidingen mogelijk te maken die op individuele bedrijfsbasis moeilijk of niet realiseerbaar zijn.

 Een belangrijk deel van deze opleidingen maakt geen deel uit van het open aanbod van SBM onder de aangeboden vorm en werd specifiek ontwikkeld voor werknemers en werkgevers van bedrijven gevestigd op de deelnemende bedrijvenparken.

De georganiseerde opleidingen gaan door in een leslocatie van SBM (Kortrijk en/of Roeselare) of in een participerend bedrijf. Een blik op het voorgestelde lesaanbod vindt u hier : VOORSTEL AANBOD OPLEIDINGEN EN PRIJZEN


Bedoeling is om de opleidingen concreet aan te bieden vanaf voorjaar 2017. 


Heeft u als werkgever of als werknemer van een bedrijf, gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, interesse in deze opleidingen?
Stuur een mail naar annelies@kortrijk-noord.be met vermelding van de naam van het bedrijf waarvoor u werkt en welke onderwerpen u het meest interesseren. 


De vermeldde prijs [excl.btw] is een richtprijs en kan, per cursusjaar, aangepast worden.

Dit initiatief kwam er met de steun van POM West-Vlaanderen en SBM Bedrijfsopleidingen

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.