Bedrijvenparken Zuid West-Vlaanderen slaan de handen in elkaar tot het oprichten van een opleidingennetwerk

23/5/2016
Bedrijvenparken Zuid West-Vlaanderen slaan de handen in elkaar tot het oprichten van een opleidingennetwerk Bedrijvenparken BLeie, Grensland Menen-Wervik, Harelbeke Zuid, Kortrijk-Noord en Waregem Zuid willen samen het aanbieden van opleidingen voor bedrijven concreet verder uitwerken. De kracht van het netwerk is om opleidingen mogelijk te maken die op individuele bedrijfsbasis moeilijk of niet realiseerbaar zijn.

 Een belangrijk deel van deze opleidingen maakt geen deel uit van het open aanbod van SBM onder de aangeboden vorm en werd specifiek ontwikkeld voor werknemers en werkgevers van bedrijven gevestigd op de deelnemende bedrijvenparken.

De georganiseerde opleidingen gaan door in een leslocatie van SBM (Kortrijk en/of Roeselare) of in een participerend bedrijf. Een blik op het voorgestelde lesaanbod vindt u hier : VOORSTEL AANBOD OPLEIDINGEN EN PRIJZEN


Bedoeling is om de opleidingen concreet aan te bieden vanaf voorjaar 2017. 


Heeft u als werkgever of als werknemer van een bedrijf, gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, interesse in deze opleidingen?
Stuur een mail naar annelies@kortrijk-noord.be met vermelding van de naam van het bedrijf waarvoor u werkt en welke onderwerpen u het meest interesseren. 


De vermeldde prijs [excl.btw] is een richtprijs en kan, per cursusjaar, aangepast worden.

Dit initiatief kwam er met de steun van POM West-Vlaanderen en SBM Bedrijfsopleidingen

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.