Bedrijvenparken Zuid West-Vlaanderen slaan de handen in elkaar tot het oprichten van een opleidingennetwerk

23/5/2016
Bedrijvenparken Zuid West-Vlaanderen slaan de handen in elkaar tot het oprichten van een opleidingennetwerk Bedrijvenparken BLeie, Grensland Menen-Wervik, Harelbeke Zuid, Kortrijk-Noord en Waregem Zuid willen samen het aanbieden van opleidingen voor bedrijven concreet verder uitwerken. De kracht van het netwerk is om opleidingen mogelijk te maken die op individuele bedrijfsbasis moeilijk of niet realiseerbaar zijn.

 Een belangrijk deel van deze opleidingen maakt geen deel uit van het open aanbod van SBM onder de aangeboden vorm en werd specifiek ontwikkeld voor werknemers en werkgevers van bedrijven gevestigd op de deelnemende bedrijvenparken.

De georganiseerde opleidingen gaan door in een leslocatie van SBM (Kortrijk en/of Roeselare) of in een participerend bedrijf. Een blik op het voorgestelde lesaanbod vindt u hier : VOORSTEL AANBOD OPLEIDINGEN EN PRIJZEN


Bedoeling is om de opleidingen concreet aan te bieden vanaf voorjaar 2017. 


Heeft u als werkgever of als werknemer van een bedrijf, gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, interesse in deze opleidingen?
Stuur een mail naar annelies@kortrijk-noord.be met vermelding van de naam van het bedrijf waarvoor u werkt en welke onderwerpen u het meest interesseren. 


De vermeldde prijs [excl.btw] is een richtprijs en kan, per cursusjaar, aangepast worden.

Dit initiatief kwam er met de steun van POM West-Vlaanderen en SBM Bedrijfsopleidingen

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.