NoonWalk@Transport De Rudder op donderdag 2 juni - VERSLAG

24/5/2016
NoonWalk@Transport De Rudder op donderdag 2 juni - VERSLAG De tweede NoonWalk van het seizoen ging door op het einde van de Noordlaan bij Transport De Rudder. Het bedrijf kende een grote uitbreiding en u kon een kijkje nemen achter de schermen! Massaal kwamen jullie bezoek brengen aan deze kanjer. 

Het bedrijf is zojuist heel wat groter geworden. 

Het nieuwe gebouw telt 22 extra laadkaaien en een heus logistiek gedeelte. Er wordt ook een brandveilig compartiment voorzien voor de op- en overslag van gevaarlijke stoffen. 
Hieraan wordt een kantorencomplex met 3 verdiepingen gekoppeld. Het hele complex werd gerealiseerd in maar liefst 3 maanden tijd. Bekijk HIER de foto's. 


www.transportderudder.beMet dank aan : 

       
 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.