NoonWalk@Transport De Rudder op donderdag 2 juni - VERSLAG

24/5/2016
NoonWalk@Transport De Rudder op donderdag 2 juni - VERSLAG De tweede NoonWalk van het seizoen ging door op het einde van de Noordlaan bij Transport De Rudder. Het bedrijf kende een grote uitbreiding en u kon een kijkje nemen achter de schermen! Massaal kwamen jullie bezoek brengen aan deze kanjer. 

Het bedrijf is zojuist heel wat groter geworden. 

Het nieuwe gebouw telt 22 extra laadkaaien en een heus logistiek gedeelte. Er wordt ook een brandveilig compartiment voorzien voor de op- en overslag van gevaarlijke stoffen. 
Hieraan wordt een kantorencomplex met 3 verdiepingen gekoppeld. Het hele complex werd gerealiseerd in maar liefst 3 maanden tijd. Bekijk HIER de foto's. 


www.transportderudder.beMet dank aan : 

       
 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.