G&V gaat voor groen !

27/5/2016
G&V gaat voor groen ! Sinds eind mei werd het wagenpark van G&V Energy Group nv uitgebreid met 5 extra Audi A3’s op CNG (aardgas) ! Ondertussen exploiteert de groep onder de merknaam ‘ENORA’ (een partnerschap met Electrabel (ENGIE) en ELSA) reeds een aantal tankstations waar ook CNG kan getankt worden (oa Zellik, Doornik, Ollignies, …) en er staan nog uitbreidingen gepland.

 

 Daarnaast kan er met de multibrand CAPS Fuelcard ook bij partnernetwerken zowel klassieke brandstoffen als CNG getankt worden (voor meer info: www.caps.be).

 

Samengeperst gas, ook wel CNG genoemd (Compressed Natural Gas) komt uit het gewone distributienetwerk en wordt bvb. ook gebruikt om te koken, een woning te verwarmen, .. . Het gas wordt onder hoge druk gezet voordat het in de tank van het voertuig wordt geïnjecteerd. De tank is ingewerkt in het chassis van het voertuig naast de benzinetank. Deze bi-fuel voertuigen beiden een autonomie en rijcomfort aan die identiek zijn aan voertuigen op traditionele brandstoffen. 


CNG-voertuigen stoten amper fijnstof uit (-95%) en ook NOx (mede verantwoordelijk voor ziektes aan luchtwegen en smogenalarm) worden met 90% verminderd. CO2-emissies zijn 27% lager ten opzichte van benzinevoertuigen en 12% ten opzichte van dieselvoertuigen. Daarnaast zijn CNG-voertuigen ook stiller.

 

CNG mag niet verward worden met LPG (Liquified Petroleum Gas) die niet dezelfde milieuvoordelen biedt als CNG. CNG-voertuigen kunnen ook niet geweigerd worden in ondergrondse garages gezien het gas lichter is dan lucht en onmiddellijk verdampt.

 

Een extra voordeel is dat deze voertuigen ook fiscaal voordeliger zijn.

 

Alle redenen dus om het groene imago van uw bedrijf vooruit te helpen !

 

Voor meer info: sales@g-v.be

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.