Fruit op het werk, 100% fiscaal aftrekbaar

2/6/2016
Fruit op het werk, 100% fiscaal aftrekbaar Fruit op het werk is niet alleen gezond voor uw werknemers, ook de boekhouding vaart er wel bij. Fruitaanbod op het werk is immers 100% fiscaal aftrekbaar. Het wordt beschouwd als een sociaal voordeel: een extraatje van de werkgever voor de werknemer. Bovendien belast de overheid zo'n sociaal voordeel niet.Als werkgever mag u de kost van fruit op het werk zelfs aftrekken van uw belastbare winst en moet de werknemer op geen enkele manier betalen voor het fruit dat hij op het werk verhapt. Het sociaal voordeel is dus anders dan het voordeel alle aard (VAA), zoals bijvoorbeeld de bedrijfswagen, waarvoor de werknemer wél betaalt.

Interesse? Ook kleinschalige buurtinitiatieven zoals stadsboerderij Kortrijk en Buurderij Kortrijk bieden onder meer fruitleveringen voor bedrijven aan.

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.