Fruit op het werk, 100% fiscaal aftrekbaar

2/6/2016
Fruit op het werk, 100% fiscaal aftrekbaar Fruit op het werk is niet alleen gezond voor uw werknemers, ook de boekhouding vaart er wel bij. Fruitaanbod op het werk is immers 100% fiscaal aftrekbaar. Het wordt beschouwd als een sociaal voordeel: een extraatje van de werkgever voor de werknemer. Bovendien belast de overheid zo'n sociaal voordeel niet.Als werkgever mag u de kost van fruit op het werk zelfs aftrekken van uw belastbare winst en moet de werknemer op geen enkele manier betalen voor het fruit dat hij op het werk verhapt. Het sociaal voordeel is dus anders dan het voordeel alle aard (VAA), zoals bijvoorbeeld de bedrijfswagen, waarvoor de werknemer wél betaalt.

Interesse? Ook kleinschalige buurtinitiatieven zoals stadsboerderij Kortrijk en Buurderij Kortrijk bieden onder meer fruitleveringen voor bedrijven aan.

 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.