Baantjes trekken tijdens de middagpauze

23/6/2016
Baantjes trekken tijdens de middagpauze Ook al ongedurig aan het verlangen naar die eerste duik in heerlijk fris water? Het Openluchtzwembad opent vanaf zaterdag 25 juni haar deuren! U kan de hele zomer lang baantjes gaan trekken in de middagpauze. In de maanden juli en augustus is het zwembad elke middag open van 12u tot 19u15.

 

 

Nu zaterdag 25 juni gaat ons geliefde openluchtzwembad aan de Abdijkaai weer open. Vanaf 12u is er een feestelijke opening met steltlopers en diverse attracties.

 

Openingsuren zwembad in 2016:

* Tijdens de maanden juli & augustus

* Telkens van 12u-19u15

 

Meer informatie over kostprijzen en praktische zaken vind je op de site : OPENLUCHTZWEMBAD KORTRIJK

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.