Baantjes trekken tijdens de middagpauze

23/6/2016
Baantjes trekken tijdens de middagpauze Ook al ongedurig aan het verlangen naar die eerste duik in heerlijk fris water? Het Openluchtzwembad opent vanaf zaterdag 25 juni haar deuren! U kan de hele zomer lang baantjes gaan trekken in de middagpauze. In de maanden juli en augustus is het zwembad elke middag open van 12u tot 19u15.

 

 

Nu zaterdag 25 juni gaat ons geliefde openluchtzwembad aan de Abdijkaai weer open. Vanaf 12u is er een feestelijke opening met steltlopers en diverse attracties.

 

Openingsuren zwembad in 2016:

* Tijdens de maanden juli & augustus

* Telkens van 12u-19u15

 

Meer informatie over kostprijzen en praktische zaken vind je op de site : OPENLUCHTZWEMBAD KORTRIJK

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.