Bewaking en veiligheid tijdens het verlof op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord tijdens het verlof

28/6/2016
Bewaking en veiligheid tijdens het verlof op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord tijdens het verlof Op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is tijdens het verlof een regulier toezicht actief door PZ Vlas met een frequente aanwezigheid op het bedrijvenpark door de politie. Dit is nu al lopende en op vraag van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord gaat dit verder tot zeker 31 augustus. Verder willen wij in dit kader alle ondernemers nog eens oproepen om zich lid te maken van de WhatsApp groep ter verhoging van de sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.


WHATSAPP  : 

Deze groep dient in hoofdzaak om de sociale controle en de algemene veiligheid op en rond het bedrijvenpark, te versterken. Zo zijn de betrokken ondernemers van het bedrijvenpark snel op de hoogte van onregelmatigheden, een poging tot inbraak, verdachte omstandigheden op het bedrijvenpark. 

De Pz Vlas werkt mee aan dit initiatief. Vanuit de Pz Vlas wordt benadrukt dat voor dringende politiehulp ter plaatse steeds het oproepnummer 101 dient te worden gecontacteerd.

 

De WhatsApp groep dient enkel om bijvoorbeeld verdachten sneller te kunnen opsporen en relevante info terzake te kunnen delen, om preventief te kunnen optreden of aandachtsvestigingen, te verspreiden.

 

Indien dringende politiehulp ter plaatse vereist is, dient u dus steeds het nummer 101 te bellen! 

 

Een minder dringende melding tav de politiezone Vlas kan alsook gemeld worden via de gloednieuwe APP "DigiLoket Pz vlas” of rechtstreeks via het e-mailadres meldpunt@pzvlas.be. De APP is te downloaden via de App Store (ios) of de Play Store (Android) (zoekparameter ‘pz vlas’). 

 
MEER INFO EN INSCHRIJVEN VOOR DE GROEP VIA DEZE LINK 
BEWONERS VAN HET BEDRIJVENPARK KUNNEN AFWEZIGHEIDSTOEZICHT AANVRAGEN : 


Als bewoner kan afwezigheidstoezicht aangevraagd worden via dit formulier : http://www.pzvlas.be/index.php?id=82
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.