Verhuis Rent & Wash

14/7/2016
Verhuis Rent & Wash Eind maart werd het bedrijf “Rent 2 Drive” overgenomen door de Groep Renties. Gezien de gebouwen overgaan naar buurbedrijf Alumac werd besloten om de activiteit over te plaatsen naar de locatie van Renties te Wevelgem.

 

Het initiële plan was om onmiddellijk te verhuizen naar de site Woestijn, Meensesteenweg 93 te Kortrijk, doch de bouwplannen van de groep Ghistelinck – Mercedes, hebben wat vertraging opgelopen zodat het bedrijf pas volgend jaar naar de definitieve locatie kan verhuizen.

Dit brengt met zich mee dat alle afhalingen en inleveringen van wagens per 25 juli op volgend adres moeten gebeuren:  
                                                                    

Rent & Wash NV
Drieslaan 33
Industriezone Gullegem-Moorsele
8560   Wevelgem                                               


Het telefoonnummer 056/ 35 77 99 wordt overgenomen net als het e-mail adres info@rent2drive.be


Voor de commerciële bedrijfsvoering blijft Frederic Moerman verantwoordelijk.  
 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.