Verhuis Rent & Wash

14/7/2016
Verhuis Rent & Wash Eind maart werd het bedrijf “Rent 2 Drive” overgenomen door de Groep Renties. Gezien de gebouwen overgaan naar buurbedrijf Alumac werd besloten om de activiteit over te plaatsen naar de locatie van Renties te Wevelgem.

 

Het initiële plan was om onmiddellijk te verhuizen naar de site Woestijn, Meensesteenweg 93 te Kortrijk, doch de bouwplannen van de groep Ghistelinck – Mercedes, hebben wat vertraging opgelopen zodat het bedrijf pas volgend jaar naar de definitieve locatie kan verhuizen.

Dit brengt met zich mee dat alle afhalingen en inleveringen van wagens per 25 juli op volgend adres moeten gebeuren:  
                                                                    

Rent & Wash NV
Drieslaan 33
Industriezone Gullegem-Moorsele
8560   Wevelgem                                               


Het telefoonnummer 056/ 35 77 99 wordt overgenomen net als het e-mail adres info@rent2drive.be


Voor de commerciële bedrijfsvoering blijft Frederic Moerman verantwoordelijk.  
 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.