Nieuwe CFO voor Barco

16/8/2016
Nieuwe CFO voor Barco Per 1 september wordt Ann Desender de nieuwe CFO van Barco. Ze was de voorbije jaren al mede actief in het financiële departement, en wel als vice-president.

Ze kent het huis door en door want ze werkt er sinds 2008 onafgebroken. In dat jaar kwam ze overgestapt van Unilin. Voordien deed ze als senior audit manager nog ervaring op bij Deloitte en bij Arthur Andersen. Kortom: met Desender kiest Barco voor een combinatie van degelijkheid en ervaring.

 

Ze zal in haar nieuwe job rechtstreeks rapporteren aan de CEO Jan De Witte die zoals bekend Eric Van Zele opvolgt. Ann Desender, een economiste, volgt Carl Peeters op die na jarenlange dienst bij Barco, kiest voor een nieuwe professionele uitdaging bij Greenyard Foods. Peeters werkte sinds 1987 voor Barco en werd er in november 2010 gepromoveerd tot CFO van het Kortrijkse technologiebedrijf. Nu zal hij in dezelfde functie aan de slag gaan bij Greenyard. Barco was in 2015 goed voor een omzet van ruim 1 miljard euro. 


Artikel door Karel Cambien

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.