Nieuwe CFO voor Barco

16/8/2016
Nieuwe CFO voor Barco Per 1 september wordt Ann Desender de nieuwe CFO van Barco. Ze was de voorbije jaren al mede actief in het financiŽle departement, en wel als vice-president.

Ze kent het huis door en door want ze werkt er sinds 2008 onafgebroken. In dat jaar kwam ze overgestapt van Unilin. Voordien deed ze als senior audit manager nog ervaring op bij Deloitte en bij Arthur Andersen. Kortom: met Desender kiest Barco voor een combinatie van degelijkheid en ervaring.

 

Ze zal in haar nieuwe job rechtstreeks rapporteren aan de CEO Jan De Witte die zoals bekend Eric Van Zele opvolgt. Ann Desender, een economiste, volgt Carl Peeters op die na jarenlange dienst bij Barco, kiest voor een nieuwe professionele uitdaging bij Greenyard Foods. Peeters werkte sinds 1987 voor Barco en werd er in november 2010 gepromoveerd tot CFO van het Kortrijkse technologiebedrijf. Nu zal hij in dezelfde functie aan de slag gaan bij Greenyard. Barco was in 2015 goed voor een omzet van ruim 1 miljard euro. 


Artikel door Karel Cambien

 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.