NoonWalk@NOVY op donderdag 1 september

17/8/2016
De laatste NoonWalk van het seizoen gaat door bij dampkappenspecialist Novy op de Noordlaan. Kom allen op donderdag 1 september tussen 12u en 13u daarheen en ontdek dit prachtige bedrijf!


Novy heeft z'n eigen filosofie om aan de noden van die hedendaagse keuken tegemoet te komen: ze stelt hoge eisen op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en natuurlijk STILTE.De eerste Novy dampkappen zagen het levenslicht in 1965. Toen al onderscheidde Novy zich door de kwaliteit van haar dampkappen en innovatie van modellen en techniek. 

Novy biedt ook een assortiment kookplaten, ovens, vaatwassers en koelkasten aan.

NOVY 
is een jong en ondernemend groeibedrijf en koppelt een sterke commerciële strategie aan een even sterke operationele strategie. 

Bovendien werden zij in 2016 Reddot Award winnnaar met de Novy One. 
       

       
Kom op donderdag 1 september tussen 12u en 13u NoonWalk'en en ontdek dit prachtige bedrijf.  We voorzien 140 lunchrunners en nadien voorziet Stadsboerderij Kortrijk een gezond dessert. 


Adres : Noordlaan 6 te Kuurne

Download de e-flyer en stuur hem door naar je collega's om hen uit te nodigen. 

www.novy.be


Gelieve te noteren dat NoonWalk enkel toegankelijk is voor leden en partners van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord vzw. Vooraf inschrijven is niet vereist. 
        Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.