NoonWalk@NOVY op donderdag 1 september

17/8/2016
De laatste NoonWalk van het seizoen gaat door bij dampkappenspecialist Novy op de Noordlaan. Kom allen op donderdag 1 september tussen 12u en 13u daarheen en ontdek dit prachtige bedrijf!


Novy heeft z'n eigen filosofie om aan de noden van die hedendaagse keuken tegemoet te komen: ze stelt hoge eisen op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en natuurlijk STILTE.De eerste Novy dampkappen zagen het levenslicht in 1965. Toen al onderscheidde Novy zich door de kwaliteit van haar dampkappen en innovatie van modellen en techniek. 

Novy biedt ook een assortiment kookplaten, ovens, vaatwassers en koelkasten aan.

NOVY 
is een jong en ondernemend groeibedrijf en koppelt een sterke commerciële strategie aan een even sterke operationele strategie. 

Bovendien werden zij in 2016 Reddot Award winnnaar met de Novy One. 
       

       
Kom op donderdag 1 september tussen 12u en 13u NoonWalk'en en ontdek dit prachtige bedrijf.  We voorzien 140 lunchrunners en nadien voorziet Stadsboerderij Kortrijk een gezond dessert. 


Adres : Noordlaan 6 te Kuurne

Download de e-flyer en stuur hem door naar je collega's om hen uit te nodigen. 

www.novy.be


Gelieve te noteren dat NoonWalk enkel toegankelijk is voor leden en partners van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord vzw. Vooraf inschrijven is niet vereist. 
        Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.