8 september : Infovergadering camerabewaking

17/8/2016
8 september : Infovergadering camerabewaking Op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord heerst een onveiligheidsgevoel. Als vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord lieten wij een studie uitvoeren rond het installeren van camera’s met nummerplaatherkenning op de verschillende toegangswegen naar ons bedrijvenpark. Op donderdag 8 september om 12u15 nodigen wij alle ondernemers van het bedrijvenpark uit op een voorstelling van de resultaten van deze studie.

 

  

Het gaat over 10 camerapunten, gespreid over grondgebied Kortrijk en Kuurne, die al het inkomend verkeer op de toegangswegen naar ons bedrijvenpark moeten vastleggen. 

 

 

We bestudeerden welk soort camera’s op welke punten nuttig zouden kunnen zijn en stellen verschillende opties voor in combinatie met het kostenplaatje van de verschillende opties. Daarmee gepaard gaande maken we enkele voorstellen op betreffende de financiering en een schema tot realisatie. 
 

 

 

 

Alle ondernemers met een vestiging op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zijn welkom op donderdag 8 september om 12u15 (einde voorzien ten laatste om 13u45).

 

 

 

Om praktische redenen vragen wij u om in te schrijven per mail naar annelies@kortrijk-noord.be

 

 

 

De locatie wordt afhankelijk van de opkomst later mee gedeeld.

 

 

 

Terug

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.