8 september : Infovergadering camerabewaking

17/8/2016
8 september : Infovergadering camerabewaking Op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord heerst een onveiligheidsgevoel. Als vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord lieten wij een studie uitvoeren rond het installeren van camera’s met nummerplaatherkenning op de verschillende toegangswegen naar ons bedrijvenpark. Op donderdag 8 september om 12u15 nodigen wij alle ondernemers van het bedrijvenpark uit op een voorstelling van de resultaten van deze studie.

 

  

Het gaat over 10 camerapunten, gespreid over grondgebied Kortrijk en Kuurne, die al het inkomend verkeer op de toegangswegen naar ons bedrijvenpark moeten vastleggen. 

 

 

We bestudeerden welk soort camera’s op welke punten nuttig zouden kunnen zijn en stellen verschillende opties voor in combinatie met het kostenplaatje van de verschillende opties. Daarmee gepaard gaande maken we enkele voorstellen op betreffende de financiering en een schema tot realisatie. 
 

 

 

 

Alle ondernemers met een vestiging op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zijn welkom op donderdag 8 september om 12u15 (einde voorzien ten laatste om 13u45).

 

 

 

Om praktische redenen vragen wij u om in te schrijven per mail naar annelies@kortrijk-noord.be

 

 

 

De locatie wordt afhankelijk van de opkomst later mee gedeeld.

 

 

 

Terug

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.