8 september : Infovergadering camerabewaking

17/8/2016
8 september : Infovergadering camerabewaking Op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord heerst een onveiligheidsgevoel. Als vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord lieten wij een studie uitvoeren rond het installeren van camera’s met nummerplaatherkenning op de verschillende toegangswegen naar ons bedrijvenpark. Op donderdag 8 september om 12u15 nodigen wij alle ondernemers van het bedrijvenpark uit op een voorstelling van de resultaten van deze studie.

 

  

Het gaat over 10 camerapunten, gespreid over grondgebied Kortrijk en Kuurne, die al het inkomend verkeer op de toegangswegen naar ons bedrijvenpark moeten vastleggen. 

 

 

We bestudeerden welk soort camera’s op welke punten nuttig zouden kunnen zijn en stellen verschillende opties voor in combinatie met het kostenplaatje van de verschillende opties. Daarmee gepaard gaande maken we enkele voorstellen op betreffende de financiering en een schema tot realisatie. 
 

 

 

 

Alle ondernemers met een vestiging op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zijn welkom op donderdag 8 september om 12u15 (einde voorzien ten laatste om 13u45).

 

 

 

Om praktische redenen vragen wij u om in te schrijven per mail naar annelies@kortrijk-noord.be

 

 

 

De locatie wordt afhankelijk van de opkomst later mee gedeeld.

 

 

 

Terug

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.