Bedrijven Contactdagen: reserveer nu uw plaats op onze groepsstand!

13/5/2017
Bedrijven Contactdagen: reserveer nu uw plaats op onze groepsstand! Ook dit jaar neemt Bedrijvenpark Kortrijk-Noord met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen in Kortrijk Xpo. We hebben een gemeenschappelijke, centraal gelegen bar en voorzien continu bediening in de wandelgangen. Met de halfopen wanden tussen de standen geniet je mee van de bezoekers van je buren. Er zijn nog standplaatsen vrij!Er zijn op onze groepsstand een 30-tal standen. Net als op de vorige edite zorgen we voor een centraal gelegen bar en bediening door obers op de standen zelf. Door het halfopen standenconcept kunnen de bedrijven hun eigen karakter weergeven, maar toch mee genieten van de bezoekers bij de buren. 


Rond de bar wordt een grote eilandstand voorzien, waar bedrijven kunnen genieten van het meer hedendaagse standenconcept. Daar wordt gewerkt met totems en volledig open standen. 

 
 Wenst u meer info over een deelname aan de groepsstand? Neem dan zeker contact op met de bedrijvenparkmanager: parkmanager@kortrijk-noord.be


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.