Bedrijven Contactdagen: reserveer nu uw plaats op onze groepsstand!

13/5/2017
Bedrijven Contactdagen: reserveer nu uw plaats op onze groepsstand! Ook dit jaar neemt Bedrijvenpark Kortrijk-Noord met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen in Kortrijk Xpo. We hebben een gemeenschappelijke, centraal gelegen bar en voorzien continu bediening in de wandelgangen. Met de halfopen wanden tussen de standen geniet je mee van de bezoekers van je buren. Er zijn nog standplaatsen vrij!Er zijn op onze groepsstand een 30-tal standen. Net als op de vorige edite zorgen we voor een centraal gelegen bar en bediening door obers op de standen zelf. Door het halfopen standenconcept kunnen de bedrijven hun eigen karakter weergeven, maar toch mee genieten van de bezoekers bij de buren. 


Rond de bar wordt een grote eilandstand voorzien, waar bedrijven kunnen genieten van het meer hedendaagse standenconcept. Daar wordt gewerkt met totems en volledig open standen. 

 
 Wenst u meer info over een deelname aan de groepsstand? Neem dan zeker contact op met de bedrijvenparkmanager: parkmanager@kortrijk-noord.be


Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.