Bedrijven Contactdagen: reserveer nu uw plaats op onze groepsstand!

13/5/2017
Bedrijven Contactdagen: reserveer nu uw plaats op onze groepsstand! Ook dit jaar neemt Bedrijvenpark Kortrijk-Noord met een groepsstand deel aan Bedrijven Contactdagen in Kortrijk Xpo. We hebben een gemeenschappelijke, centraal gelegen bar en voorzien continu bediening in de wandelgangen. Met de halfopen wanden tussen de standen geniet je mee van de bezoekers van je buren. Er zijn nog standplaatsen vrij!Er zijn op onze groepsstand een 30-tal standen. Net als op de vorige edite zorgen we voor een centraal gelegen bar en bediening door obers op de standen zelf. Door het halfopen standenconcept kunnen de bedrijven hun eigen karakter weergeven, maar toch mee genieten van de bezoekers bij de buren. 


Rond de bar wordt een grote eilandstand voorzien, waar bedrijven kunnen genieten van het meer hedendaagse standenconcept. Daar wordt gewerkt met totems en volledig open standen. 

 
 Wenst u meer info over een deelname aan de groepsstand? Neem dan zeker contact op met de bedrijvenparkmanager: parkmanager@kortrijk-noord.be


Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.